Id Software reageert op gelekte beelden van Doom 4

Zoals jullie gisteren konden zien, zijn er een hoop beelden van Doom 4 uitgelekt. Veel fans van de serie waren helaas niet zo blij met de gelekte plaatjes. Matthew Hooper, Design Director bij id Software, heeft via zijn Twitter-account op de meningen gereageerd.

Hij maakt duidelijk dat de beelden niets zeggen over hoe Doom 4 er uit zal gaan zien. Als id Software iets officieel van de game laat zien, zal dit de fans, volgens Hooper, wel tevreden stellen.

Those images have nothing to do with what you’re gonna see in Doom4. When we officially show things you’ll see awesome
When we officially show things, fans will be happy.

  1.   
    fdennis's avatar

    Denk niet dat dit veel bezonders gaat worden. Vroeger was dit gewoon de shooter samen met wolfenstein. En kijk eens hoe waardeloos die laaste wolfenstein was.

  2.   
    dmb97's avatar

    Die laatse wolfenstein was niet van id sofware ik heb er het volste vertrouwen in dat id er een goede game van maak de tijden veranderen als ze hem zoals doom 1 zouden maken dat zou tof zijn voor de fans maar niet voor de verkopen en daar gaat het om tegenwoordig dus zullen ze een balans moeten vinden tussen beide de gameplay van de jaren 90 past niet in deze tijd zou tof zijn maar verkoop niet de verkopen bebalen wat voor een games er tegenwoordig gemaakt worden waar zijn de garage ontwikkelaars gebleven met de experimentele pareltjes 😀

  3.   
    alround gamer's avatar

    Als ik aan doom denk denk ik aan die pixelachige game met 2d vijanden 😀
    Dit ziet best wel goed uit! (mag ook wel voor een game die in 2004 voorhet laatst uitkwam)