Nieuwe screenshots en details Devil May Cry

Het is inmiddels ruime tijd bekend dat Capcom de Devil May Cry serie gereboot heeft. Veel details over de “nieuwe” Dante waren er echter nog niet en om dit recht te zetten heeft Capcom één en ander losgelaten over het hoofdpersonage uit de game.

Dante grew up in various institutions, orphanages, youth correction facilities and foster homes but these were mostly operated by demons and often resulted in torture and violence. Dante has therefore developed a deep hatred of demons and authority in general but tries to stay incognito. He sides with the little guy, the victims of what he sees as an unfair society. Checkout some new screens below. Click on the pics to enlarge.
Het lijkt er bijna op alsof de game een stuk duisterder verhaal met zich mee gaat brengen als het origineel, maar dit is slechts speculatie.

Naast dit nieuws hebben we ook nog een setje nieuwe screenshots voor jullie. Deze zijn hieronder te bekijken.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  MelvinK's avatar

  Ziet der strak uit

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik weet dat ik niet moet gaan baseren op screenshots maar ik vind het een beetje, nah ik weet het net zo niet.
  DMC en Space?! Dit lijkt net als Brothers in Arms Furious 4 het begint zijn eigen identiteit te gaan verliezen.

 3.   
  gatemaster64's avatar

  war mensen leuk aan al dat bloed vinden zal ik nooit begrijpen!

 4.   
  firehopper211's avatar

  Ik vind het nog steeds schadelijk en vernietigend voor de serie er van, fans moeten waarschijnlijk ook wel geschokt zijn voor wat het nu in ene is. Het ziet er gewoon niet meer zo DMC en japans-achtig uit. Doe mij maar gewoon die HD collectie van de orginele triologie. DMC4 mag ik dan wel niet gespeelt hebben, maar bij het feit dat ze toen een andere personage gebruikte is een reboot niet eens nodig. Dus cancel deze game nu het nog kan.