GN Lunchtip: Koop je eigen Portal gun!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De speelgoedfabrikant NECA heeft een deal met Valve gesloten en mag dus officieel speelgoed van Valve-games maken. Real life Portal gun anyone? Ja inderdaad! NECA heeft aangekondigd een echte Portal gun te gaan maken en ook echt in de verkoop te doen. Zo nu en dan maakte fans zelf het speciale wapen al eens na, maar nu komt het apparaat ook echt in de winkels te liggen. Kijk op de site van NECA voor meer informatie. Helaas zal het afschieten van echter portals vast geen feature van het speelgoed wapen zijn. Tussen je game collectie zal het echter niet misstaan.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Het is niet oké om kills te stelen.

Eet smakelijk!

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Wel vet 😛 Je fantasie gebruiken en een portal maken in je muur(wat eigenlijk een deur is) xD

  2.   
    Jarek's avatar

    Haha geweldig, ik als 20-jarige kan hier zelfs nog plezier mee hebben. 😆

  3.   
    Superwasbeer's avatar

    Fanta$y schreef, "Haha geweldig, ik als 20-jarige kan hier zelfs nog plezier mee hebben. 😆 "

    Insgelijks!

  4.   
    gatemaster64's avatar

    leuk! zie je straks in eens kinderen spelen met een portal gun 😀

  5.   
    xColdNight's avatar

    ”gatemaster64″ schreef, "leuk! zie je straks in eens kinderen spelen met een portal gun 😀 "

    Nou, ik denk niet dat veel kinderen zo’n $208 kostend replica als speelgoed zullen gebruiken of dat ouders ze hiermee laten spelen haha^^ Al zou het wel vet zijn inderdaad!

  6.   
    ronineter's avatar

    Fkkg vet(hij is al te pre orderen voor 115 euro heb ik gezien)

  7.   
    firehopper211's avatar

    Ha ha! 😆 Nice! Moet ik hebben, maar helaas aan de dure kant zo te horen 🙁 LOL, Als het geen portals afschiet, hebben ze het bij Aperture Sience niet goed genoeg getest. 😛