Concept art van Doom 4 uitgelekt; game is niet geannuleerd

Na een lange tijd van stilte rondom Doom 4, krijgen we weer eens wat over de game te horen. Zo is het onderstaande concept art van de omgevingen in Doom 4 uitgelekt.

Daarnaast is Doom 4, dat oorspronkelijk in 2008 uit zou komen, niet geannuleerd, volgens Pete Hines, directeur PR en Marketing van Bethesda. Mocht Bethesda wat te melden hebben over het langverwachte vervolg op Doom 3 dan zullen ze dat aan eenieder vertellen.

DOOM 4 isn’t cancelled. When we’re ready to talk about it and show it off, we’ll let everyone know.
[SCREENSHOTS]

  1.   
    Koen45's avatar

    JA!

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Doom was begin jaren 90 de eerste shooter wat ik ooit heb gespeelt, als klein kind ben ik altijd trouwe fan geweest van deze serie. Na al die jaren speel ik af en toe nog de oude versies. Toen in 2003 Doom 3 uitkwam had ik nog maar matig het Doom gevoel. Sommige momenten, of beesten lieten mij eraan herinneren tot ik Doom aan het spelen was.

    Doom 4 zou volgens ID Software een geweldige game worden op graphics gebied, en speelt totaal niet meer op Mars af, het verhaal word ook helemaal anders. Dit is zoon grote telleurstelling en neemt de gehele Doom sfeer weg, vooral als ik kijk naar de screens wat nu zijn vrijgegeven. Op geen enkel krijg ik het oude Doom gevoel terug.

  3.   
    FishHookz's avatar

    Mijn dag begint gelijk goed 😉

  4.   
    mmx's avatar

    super nieuws 🙂 🙂 🙂

  5.   
    Bones's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Doom was begin jaren 90 de eerste shooter wat ik ooit heb gespeelt, als klein kind ben ik altijd trouwe fan geweest van deze serie. Na al die jaren speel ik af en toe nog de oude versies. Toen in 2003 Doom 3 uitkwam had ik nog maar matig het Doom gevoel. Sommige momenten, of beesten lieten mij eraan herinneren tot ik Doom aan het spelen was.
    Doom 4 zou volgens ID Software een geweldige game worden op graphics gebied, en speelt totaal niet meer op Mars af, het verhaal word ook helemaal anders. Dit is zoon grote telleurstelling en neemt de gehele Doom sfeer weg, vooral als ik kijk naar de screens wat nu zijn vrijgegeven. Op geen enkel krijg ik het oude Doom gevoel terug.
    "

    Het doet me wat denken aan Rage, misschien dat ze daar mee door moeten gaan, Doom was fantastisch als een van de eerste shooters, maar in de huidige tijd moet je het niet van een oude succes naam hebben.
    Of de game nu Rage of Doom heet het moet een kwalitatief goede game zijn.
    Begin jaren negentig was dat Doom, nu zijn dat games als Rage.

    Doom heb ik al heel lang niet meer gespeeld, maar ik heb laatst wel de HD versie van Jak and Daxter aangeschaft en zat mezelf te bedenken dat er wat mij betreft ook geen nieuwe Jak and Daxter hoeft te komen, dat Jak and Daxter gevoel van de PS2 komt toch niet meer terug, zo ook met Doom, het kan alleen maar tegenvallen.

  6.   
    Daniel Z's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Dit is zoon grote telleurstelling en neemt de gehele Doom sfeer weg, vooral als ik kijk naar de screens wat nu zijn vrijgegeven. Op geen enkel krijg ik het oude Doom gevoel terug. "

    Ik merk inderdaad ook nergens meer die Doom-sfeer. Misschien is dat in gameplay wel over te brengen, maar nu voor nu ook scepsis aan deze kant.

  7.   
    ShadyXL's avatar

    Zien er wel vet uit :O Vooral 6,7,8 en 9. Ik weet nog dat ik Doom op de N64 speelde en later nog Doom 3 op de Xbox.

  8.   
    Zerorin's avatar

    ik hoop dat ze niet doom 3 herhalen, was veel te saai. Leuk geprobeerde horror maar na 1 uur had je alles wel gezien en als je wat hoorde wist je precies dat het achter je zat en wat je moest doen. Ze zullen of volle shooter moeten gaan of vol horror in de style van Bioshock.