Grand Theft Auto IV: Stories naar de PlayStation Vita?

Een Grand Theft Auto op de PlayStation Vita, daar heeft misschien niet iedereen over nagedacht. Echter, het klinkt niet onlogisch en daarom gaan ook de eerste geruchten dat Grand Theft Auto IV: Stories mogelijk naar de Vita komt. Iemand die dicht bij ontwikkelaar Rockstar Games zou staan, zegt namelijk dat het bedrijf werkt aan een GTA voor Sony’s nieuwe handheld.

Vrij aannemelijk, na GTA: Liberty City Stories, Vice City Stories en GTA: Chinatown Wars, die op de PlayStation Portable verschenen. De titel moet al even in ontwikkeling zijn en we gaan volgens de bron weer naar Liberty City, met een nieuw personage, nieuw verhaal en mogelijk downloadable content.

Bovendien zijn de volgende gameplay-elementen mogelijk te vinden in de Vita-versie.

* Multiplayer
* Touch Based Combat
* Touch Based Steering
* Back Touch features
* New Music
* New Vehicles

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb de geruchten ook gehoord ja.
  Maar het verbaasd me zekker dat ze nog wel een Grand Theft Auto willen uitbrengen op de handheld,
  helemaal omdat GTA: Chinatown Wars niet echt een denderend groot succes was op de psp.

 2.   
  M@tthijs's avatar

  Wat natuurlijk ook weer te maken kan hebben me de toenmalige impopulariteit van de PSP. Een GTA voor de Vita zou een geweldige thirdparty titel zijn, waarmee Sony ongetwijfeld sommige gamers over de streep kan trekken.

 3.   
  fdennis's avatar

  De GTA stories gingen over het verleden van die plaats. En aangezien rocktstar al in liberty city en vice city. Dus als er een vita GTA komt dan is het san Andreas stories.

 4.   
  Hitman047's avatar

  fdennis schreef, "De GTA stories gingen over het verleden van die plaats. En aangezien rocktstar al in liberty city en vice city. Dus als er een vita GTA komt dan is het san Andreas stories."

  Volgens de geruchten is san Andreas stories wel eens overwogen door Rockstar, maar nooit in ontwikkeling gegaan omdat de map te groot was om op een UMD te zetten. Met de komst van de Vita zou, in theorie, de weg naar die game idd open liggen. 😉

 5.   
  Hillianii's avatar

  Dat zou nice zijn!!

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  Hitman047″][quote=”fdennis schreef, "De GTA stories gingen over het verleden van die plaats. En aangezien rocktstar al in liberty city en vice city. Dus als er een vita GTA komt dan is het san Andreas stories."

  Volgens de geruchten is san Andreas stories wel eens overwogen door Rockstar, maar nooit in ontwikkeling gegaan omdat de map te groot was om op een UMD te zetten. Met de komst van de Vita zou, in theorie, de weg naar die game idd open liggen. 😉 [/quote]

  Idd wie weet voor de vita of beide dit zou wel heel erg vet zijn, Nu heb ik alleen nog maar Uncharted voor de rest is er voor mij nog niks leuks dus een gta mag zeker wel 😀

 7.   
  xHouse's avatar

  Ik prefereer GTA op PC/Xbox 360 ;D

 8.   
  ShadyXL's avatar

  Ik zou liever een totaal nieuwe stad willen zien, maar LC is ook goed :] Hopelijk voegen ze nieuwe features toe, in plaats van dingen eruit te halen. (GTA San Andreas > GTA IV)

 9.   
  RenevdGijp's avatar

  Als dit waar is, is het zeker een argument zo’n ding te halen. Mijn broertje heeft er één en moet zeggen het is super tof, zelfs de release line up.