Pokémon Black en White 2 verschijnt deze herfst

Gisteren wisten we je al te melden dat de belangrijke Pokémon-aankondiging waar Nintendo zaterdag naar hintte, Pokémon Black en White 2 bleek te zijn. Dit is weliswaar niet de verrassing waar sommigen op hoopten, feit blijft toch dat de vorige Black en White-spellen zeer populair waren onder de consumenten. Pokémon Black en Pokémon White waren samen namelijk de bestverkochte DS-games van 2011.

Nintendo hoopt met deze twee Pokémon-spellen opnieuw soortgelijke resultaten binnen te halen. Men liet dan ook weten de komende maanden “genoeg verrassingen” in petto te hebben. Daarnaast maakte het bedrijf bekend dat beide edities van het spel (Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2) deze herfst al in de Europese winkels zullen liggen. De rasechte Pokémon-verzamelaars doen er dus goed aan om hun DS alvast af te stoffen.

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Jeeeeuuh!
    hier kijk ik naar uit. ik kan niet wachten om een trailer van de games te zien. het wordt idd weer eens tijd om mijn Nintendo DSi XL af te stoffen waarop deze herfst Pokemon Black en White 2 op gespeeld gaan worden. als een grote Pokemon fanboy pre-order ik de games wanneer ze te pre-orderen zijn.

  2.   
    LuukiV's avatar

    Waar blijft nou mijn 3D versie??? 😥 t is wel weer oud vertrouwd Pokemon… maar GEEN 3D??????? Waaaaarrrrrroooooommmmmmmm…??? aw well… kopuh kopuh kopuh~~

  3.   
    Codename_black's avatar

    Ik zal de eerste pokemon game zijn die ik niet in huis haal, hoe komen zij erbij…..

  4.   
    fdennis's avatar

    Speel het al sinds vroeger met pokemon stadium 1/2. Leaf green , Emerald , Pearl,Diamond,Platinum,Black,Ranger en Battle revolution. En het word steeds erger. Een prachtige serie word kapot gemaakt. Eerst die enorme pikachu park spel de ranger spellen was al niet wat pokemon is. En nu komen ze hiermee. Je verwacht toch minstens een 3ds versie en animaties zoals bij battle revolution. Jammer dat deze serie nog steeds in 2007 zit.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Heel erg vet kan niet wachten 😀

  6.   
    lesroom's avatar

    pokemon is en blijf super gaaf, jammer genoeg heb ik geen DS 🙁