Gamersnet.nl

Grote Pokémon-aankondiging is Pokémon Black & White 2

Gisteren werd al bekend dat er nog dit weekend een belangrijke mededeling zou plaatsvinden op het gebied van Pokémon. Nu is duidelijk geworden dat het ging om de aankondiging van Pokémon Black & White 2. Dit is de eerste keer dat een Pokémon-titel een vervolg met een nummer krijgt, in plaats van een nieuwe kleur.

De games zullen draaien om Kyurem, die op onderstaande afbeelding te zien is. De twee versies van het monster, respectievelijk White Kyurem en Black Kyurem, lijken overigens heel erg op Reshiram en Zekrom, de legendarische Pokémon van de originele Black- & White-versies.


Fans die hoopten op een speciale 3DS-versie zullen teleurgesteld moeten worden. Ook deze games zullen uitkomen voor de gewone Nintendo DS. Ze zijn dus ook speelbaar op de 3DS, al is het dan wel in 2D. De nieuwste Pokémon-telgen moeten nog dit jaar uitkomen, in Japan zelfs al in juni.
Pokémon fans, get excited for two incredible new adventures! Announcing Pokémon Black Version 2 and Pokémon White Version 2, coming soon for the Nintendo DS™ family of systems. The games can also be played in 2D on the Nintendo 3DS™ system.
Pokémon Black & White 2 zijn logischerwijs een vervolg op het zeer populaire, ook door ons goed ontvangen, Pokémon Black & White.