Gamersnet.nl

Borderlands 2 vanaf 21 september in de Nederlandse schappen; game bevat split-screen

We weten al een tijdje dat Borderlands 2 in aantocht is, maar de vraag was nog wanneer we met de game aan de slag konden. Vandaag hebben Gearbox en 2K bekendgemaakt dat het tweede deel van de unieke shooter op 21 september in de Nederlandse winkels zal liggen.

Gamers die het spel al van te voren bestellen krijgen gratis en voor niets een Golden Key, Vault Hunter’s Relic en het Gearbox Gun Pack. Sommige retailers bieden bij pre-orders ook nog gratis toegang tot de Borderlands 2 Premiere Club. Hiermee ontvangen zij exclusieve in-game items en bonussen. Welke Nederlandse winkels deze toegang aanbieden is nog niet bekend. Gearbox heeft ook aangegeven wat de voordelen van deze gratis pre-order content zijn.

The Gearbox Gun Pack is a collection of unique guns to help players begin their journey on Pandora. The Golden Key is an in-game item used to unlock a rare item in the mysterious Golden Sanctuary Loot Chest found in Borderlands 2. The Vault Hunter’s Relic is an in-game item that boosts players’ gear-hunting fortune while playing solo or teaming up with friends.
Samen met de releasedatum is er ook een nieuwe trailer van Borderlands 2 vrijgegeven. Deze laat zien dat Borderlands 2 natuurlijk weer online gameplay zal bevatten en dit keer zelfs met drop-in-drop-out gameplay. Spelers kunnen op elk moment in de game meedoen en weggaan. Ook bevat de game dit keer split-screen.