Ook Saints Row: The Third gaat de ruimte in

Gisteren werd bekendgemaakt dat enkele exemplaren van Mass Effect 3 als promotiestunt de ruimte in gaan. Nu heeft Volition aangekondigd dat ook Saints Row: The Third de ruimte in wordt gestuurd. Dit keer moet het want minder letterlijk worden genomen, met de DLC ‘Gangstas in Space’ zal je in het spel het heelal bezoeken.

In ‘Gangstas in Space’ maken de Saints in samenwerking met Hollywood-regisseur Andy Zhen een film. Deze film heet ‘Gangstas in Space’. De sterren in de film zijn The Boss en Jenny Jaros als prinses Kwilanna. De speler zal een invasie van aliens moeten stoppen.


De DLC komt uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox360 op 21 februari. ‘Gangstas in Space’ zal vermoedelijk zeven euro en 560 Microsoft Points kosten op respectievelijk het PlayStation Network en Xbox Live.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  dat is al vrij snel. aanstaande dinsdag al. lijk mij wel een leuke DLC. Genki Bowl VII was ook grappig.

 2.   
  RockerRoy's avatar

  De hoeveelste DLC is dit ondertussen? Dit spel wordt echt enorm uitgemolken. Het had al DLC op release date, dat is gewoon te absurb voor woorden eigenlijk.

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Bij de release was al bekend dat SR3 40 weken DLC zou krijgen. Daarnaast kan THQ het geld op dit moment best gebruiken. ๐Ÿ™‚

 4.   
  Alfa Warrior's avatar

  En dat is DLC nummer 493 die alweer niet veel meer toevoegt dan dat er al was, jammer.

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Als er geen nieuwe missies in zitten haal ik hem niet ๐Ÿ™‚

 6.   
  SonyBoy's avatar

  Als het nieuwe missies bevat zou ht wel erg tof zijn dat ze hem voor maar 540 microsoft punten verkopen. Tegenwoordig is een dlc al gauw 800 punten.

 7.   
  gatemaster64's avatar

  straks gaan alle games nog de ruimte in ๐Ÿ˜€