De week van MoviesNET: week 7

Daar zijn we weer met een overzicht van wat er allemaal gebeurde deze week bij MoviesNET! Maar veel leuker is natuurlijk om dagelijks zelf de site te checken, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws uit de filmwereld. Daarnaast ben jij dan de eerste die leest welke films er de moeite waard zijn en zie jij als eerste de trailers van de aankomende blockbusters.

Nieuws
Whitney Houston overleden
Veel te jong aan de wereld ontstolen: afgelopen zondag werd bekend dat Whitney Houston op 48-jarige leeftijd is overleden.

The Artist grote winnaar bij de BAFTA’s
Het lag wel een beetje in de lijn der verwachting, maar The Artist is als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de prestigieuze BAFTA’s. Wie er mochten delen in de vreugde? Dat lees je hier!

Transformers 4 bevestigd
Michael Bay himself heeft het bevestigd: er komt een vierde Transformers! Lees snel meer in dit bericht.

Opnames Fast Six in mei
Goed nieuws voor de fans van de Fast-franchise: de opnames van een zesde deel in de reeks beginnen in mei. Wil je alles weten wat er tot op heden bekend is? Dan wil je dit bericht niet missen.

Avengers-lego for everyone!
Fan van The Avengers? Tuurlijk ben je dat. Fan van lego? Tuurlijk ben je dat. Dus hoe kun je nou geen fan zijn van deze gloednieuwe Avengers-lego?

Trailers
The Amazing Spider-Man, internationale trailer

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Intruders

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren