Bobby Kotick per direct werkzaam bij Coca Cola

Bobby Kotick is niet enkel bekend als baas van de populaire game-uitgever Activision. De beste man is bijvoorbeeld van 2003 tot 2008 directeur geweest van Yahoo! Inc. en laatst speelde hij zelfs met Brad Pitt in een film! Hij wil deze glorieuze carrière duidelijk nog verder uitbouwen, want vandaag werd bekend dat Kotick per direct is toegetreden tot de raad van bestuur van The Coca-Cola Company.

Kotick is aangenomen vanwege zijn “financiële geletterdheid en digitale kennis,” die hij nu zal delen met de rest van Coca Cola. Muhtar Kent, voorzitter en CEO van The Coca-Cola Company, vertelt:

Bobby brings an entrepreneurial mindset and a high level of financial literacy and digital knowledge to our Company. His global brand expertise and insight will be invaluable as we continue to grow our business and invest in enhancing our digital engagement with consumers and customers around the world.
Nu Kotick zowel de drank-, film- als game-industrie beheerst, is het afwachten waar hij binnenkort zal opduiken. Misschien ligt hem wel een glansrijke carrière als popster in het verschiet?

  1.   
    Xenon's avatar

    als ie maar niet hetzelfde doet als bij Activision.
    Een revolutionair iets maken/overkopen (Guitar hero, Call of duty) en dat compleet uitmelken

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Hij wordt geen directeur van Coca Cola. 😉 Raad van bestuur heeft volgens mij meer een adviserende rol.

  3.   
    Hitman047's avatar

    De formule van Coca-Cola is in ruim 100 jaar niet of nauwelijks vernieuwd. Lijkt me dus een ideaal product voor iemand met ervaring met de CoD-franchise. 😆

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "De formule van Coca-Cola is in ruim 100 jaar niet of nauwelijks vernieuwd. Lijkt me dus een ideaal product voor iemand met ervaring met de CoD-franchise. 😆 "

    Dat is ook de bedoeling Coca Cola is juist bekend om deze smaak het is de lekkerste die er is vind ik ook, Verder zijn er ook smaken als cherry/vanille en nog meer.

  5.   
    See4urSelf's avatar

    Ik stuur hem even een smsje:

    LET COCAL COLA VANILLA BACK IN THE SHOPZ PLEAS. tahnx

    Geen dank mensen, geen d(r)ank.

  6.   
    Leon's avatar

    In sommige tankstations hebben ze vanille volgens mij nog steeds 🙂

  7.   
    brend5's avatar

    vanille ik krijg alleen bij de gedachte aan die smaak al nachtmerries, die troep was niet te zuipen blegh. maar Freeway cola is toch veel lekkerder

  8.   
    vgamer's avatar

    Popcorn industrie?

  9.   
    desxeon's avatar

    Ik word niet echt blij van die foto..

  10.   
    Neolite's avatar

    Ik vind de foto ook niet echt passen. Doe mij de variant met dollartekens maar.

  11.   
    xHouse's avatar

    Neolite schreef, "Ik vind de foto ook niet echt passen. Doe mij de variant met dollartekens maar."

    Wow dacht net het zelfde, die man doet alles echt voor z’n geld, ten koste van andere.

  12.   
    Flapjack's avatar

    geldwolf….

  13.   
    ms13694's avatar

    wat een moraalridders hier. Ik denk dat 99% van de mensen hier zo’n aanbod zouden aannemen, ik iig wel

  14.   
    Neolite's avatar

    En wat trek jij een heerlijk fout conclusie…. Het gaat mij niet zo zeer om he feit dat Kotick een bijbaantje neemt bij Coca Cola, maar dat hij bijna persoonlijk verantwoordelijk is voor de huidige walgelijke strategie bij Activision.

  15.   
    ms13694's avatar

    Neolite schreef, "En wat trek jij een heerlijk fout conclusie…. Het gaat mij niet zo zeer om he feit dat Kotick een bijbaantje neemt bij Coca Cola, maar dat hij bijna persoonlijk verantwoordelijk is voor de huidige walgelijke strategie bij Activision."

    huh, ik bedoel dat het idd niet sjiek is om in zoveel verschillende functies te verdienen, maar het is nogal goedkoop dat mensen hem meteen voor geldwolf uitmaken terwijl bijna iedereen zo’n bod zou accepteren en zoveel mogelijk wil verdienen

  16.   
    Flapjack's avatar

    ms13694″][quote=”Neolite schreef, "En wat trek jij een heerlijk fout conclusie…. Het gaat mij niet zo zeer om he feit dat Kotick een bijbaantje neemt bij Coca Cola, maar dat hij bijna persoonlijk verantwoordelijk is voor de huidige walgelijke strategie bij Activision."

    huh, ik bedoel dat het idd niet sjiek is om in zoveel verschillende functies te verdienen, maar het is nogal goedkoop dat mensen hem meteen voor geldwolf uitmaken terwijl bijna iedereen zo’n bod zou accepteren en zoveel mogelijk wil verdienen[/quote]

    die kerol heeft al genoeg geld waarom zou hij er dan nog een extra bijbaan bij nemen…. uhmmm ohja geldlust? wat maakt het hem dan? ohja toch wel een ‘GELDWOLF’…. ik geef geen waarde oordeel maar ik maak een constatering… simpel toch?

  17.   
    ms13694's avatar

    Flapjack schreef, "

    ”ms13694″ schreef, "[quote=”Neolite”].."

    huh, ik bedoel dat het idd niet sjiek is om in zoveel verschillende functies te verdienen, maar het is nogal goedkoop dat mensen hem meteen voor geldwolf uitmaken terwijl bijna iedereen zo’n bod zou accepteren en zoveel mogelijk wil verdienen"

    die kerol heeft al genoeg geld waarom zou hij er dan nog een extra bijbaan bij nemen…. uhmmm ohja geldlust? wat maakt het hem dan? ohja toch wel een ‘GELDWOLF’…. ik geef geen waarde oordeel maar ik maak een constatering… simpel toch? [/quote]
    Ten eerste vindt ik dat je te snel ddor de bocht gaat omdat je totaal geen inzicht heb in zijn financiële situatie. ten tweede weet je niet of hij deze baan heeft aangenomen uit geldlust, en zelfs al heeft hij het om het geld gedaan dan doet hij daar niemand kwaad mee. geld verdienen is toch de primaire reden om te werken? het is gewoon een persoonlijke keuze van hem die je maar moet leren respecteren wnat daar hebben wij nu eenmaal geen donder over te zeggen.

  18.   
    Opa Jerrie's avatar

    die gast heeft nog haar op zijn hoofd. dat ziet er goed uit. goh, ik wou dat ik nog van die mooie haartjes op mijn hoofd had zitten. mijn zoon en zelfs mijn kleinzoon hebben geen haar meer.

    maar al dat Cola drinken vind ik toch echt niet goed. oh oh oh oh…. de jeugd van tegenwoordig he. al die Cola, Frisdank en Energiedrank. vroeger in mijn tijd kreeg ik altijd bij de lunch en diner een glaasje water. s ochtends en s avonds voor het slapen gaan kreeg ik een kopje thee. tegenwoordig neem ik s ochtens en s avonds een heerlijke warme kopje koffie.

    maar ik moet maar weer eens aan het werk gaan. de zaken lopen momenteel erg goed hier bij WOOHP in Beverly Hills en ik heb het nu erg druk. dag liever gamertjes en tot gauw.

  19.   
    SonyBoy's avatar

    Opa Jerrie schreef, "die gast heeft nog haar op zijn hoofd. dat ziet er goed uit. goh, ik wou dat ik nog van die mooie haartjes op mijn hoofd had zitten. mijn zoon en zelfs mijn kleinzoon hebben geen haar meer.
    maar al dat Cola drinken vind ik toch echt niet goed. oh oh oh oh…. de jeugd van tegenwoordig he. al die Cola, Frisdank en Energiedrank. vroeger in mijn tijd kreeg ik altijd bij de lunch en diner een glaasje water. s ochtends en s avonds voor het slapen gaan kreeg ik een kopje thee. tegenwoordig neem ik s ochtens en s avonds een heerlijke warme kopje koffie.
    maar ik moet maar weer eens aan het werk gaan. de zaken lopen momenteel erg goed hier bij WOOHP in Beverly Hills en ik heb het nu erg druk. dag liever gamertjes en tot gauw."

    Oh oh oh opa. Ben je weer bezig met je vroeger was alles beter preken. Misschien moet je maar net als oma weer een pruik gaan dragen. En dan niet meer die goedkope chinese koffie drinken heh? Dat het goedkoop is wil niet betekenen dat het goed is voor je. Dalijk verlies je nog andere soorten haren op je lichaam. Nou ja, ik moet weer een actie scene voor the expendables 2 opnemen dus ik zie je nog wel!