Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Max Payne 3 Trailer 2

Just another day at the office, nou dat is het voor Max Payne drie in zijn derde game niet. Max moet opzoek naar de vrouw van zijn veel te rijke opdrachtgever. Het is geen makkelijke klus en hij komt in grote problemen. Deze nieuwe trailer van Max Payne 3 laat zien wat Max allemaal gaat beleven.

  1.   
    HellViperX's avatar

    mooie trailer, ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat ๐Ÿ™„

  2.   
    Danielle.k's avatar

    Gave trailer, als deel 3 net zo wordt als zijn voorgangers dan koop ik hem zeker.

  3.   
    GamerJaime's avatar

    Wauw wat ziet dit er ongeloofelijk mooi,bruut en geweldig uit! Kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon een ongeloofelijk Rockstar fanboy ben! Geweldig wat zij constant voor een toffe games afleveren!Bril-fucking-jant!

  4.   
    Ariose's avatar

    Toch zijn waarschijnlijk de fans van Max Payne 1 en 2 (nog) niet overtuigd.

  5.   
    Daniel Z's avatar

    Ariose schreef, "Toch zijn waarschijnlijk de fans van Max Payne 1 en 2 (nog) niet overtuigd."

    Epische trailer en ik ben aardig overtuigd van de game in het geheel. Lijkt me echt een briljant avontuur worden. Maar inderdaad, als ik kijk naar het authentieke dat Max Payne had, ben ik in dat opzicht zeker niet overtuigd met Max Payne 3.

  6.   
    -050- Critical's avatar

    hmmm kan ik echt van genieten, van zon trailer. ik heb max payne vroeger wel eens gespeeld, alleen was ik nog te jong om het een beetje onder de knie te krijgen. ik deed maar wat .Nu toch maar weer eens proberen ๐Ÿ™‚

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Het is zo lang geleden dat ik Max Payne heb gespeeld al weer deel 1 en 2, Maar ben zeker overtuigd dat deze echt vet gaat worden :D.

    Wel leuk staat pre-order voor de spel edition doe ik echter nooit, NFS ook niet gedaan bijv de laatste ga naar game-mania pak ik spel loop ik na de toonbank zeggen ze we hebben ook nog wel speciale editie krijg je die wel :P.
    En zonder ook extra te betalen ofzo dus ga hem niet eens bestellen maar zeker wel halen ๐Ÿ˜€