Mijn Gamer Crush: Commander Shepard

Het is vandaag Valentijnsdag! De dag om je hart open te stellen richting de mensen van wie je het meeste houdt! Een aantal redacteuren zal dat vandaag ook doen, met hun intense liefde voor een aantal game-karakters. Vandaag staat GamersNET bol van de liefde en Peter trapt af met zijn liefde voor Commander Shepard.

Lieve Commander Shepard (Sheppy),

De laatste keer dat ik je zag is inmiddels een aantal jaren geleden. Ik was erbij toen je Saren versloeg en toen je korte metten maakte met de Collectors. Het lijkt al zo lang geleden en hier op Aarde is ook al zoveel gebeurd. De vierentwintigste Star Wars-film is zojuist verschenen in de holoscopen en jawel, hij is geweldig! De film gaat volledig over Jar Jar Binks, die nu een Jedi is! Ongelooflijk dat men dat fantastische karakter slecht vond in de twintigste eeuw! Star Wars Episode XXIV: Revival of a Hero is episch!

Ik weet dat je veel liefde hebt voor Star Wars, maar dat is natuurlijk niet de reden dat ik je schrijf. Ik heb een onderbuikgevoel dat er binnenkort weer iets gaat gebeuren in het universum en ik wil je vragen of je me weer mee wilt nemen als dat gebeurt. Ik beloof dat ik deze keer niet bij je in de douche zal springen om je te verrassen. Ik moet je gewoon weer zien want je bent de enige waaraan ik denk.

Beloof me dat je me een berichtje terugstuurt?

Fijn Valentijn en veel liefs,

Peter

 1.   
  Zeeha's avatar

  super vet 🙂

 2.   
  RoHoutje's avatar

  Geniaal. 😉

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Ik zie liever Ashley terug. In ME2 kwam ze even langs, maar toen was ze boos op me. 🙁 Al zal ze het ook wel niet kunnen waarderen dat ik toen maar vreemd ben gegaan met Miranda. 🙁

 4.   
  Petor's avatar

  mr.black schreef, "Ik zie liever Ashley terug. In ME2 kwam ze even langs, maar toen was ze boos op me. 🙁 Al zal ze het ook wel niet kunnen waarderen dat ik toen maar vreemd ben gegaan met Miranda. 🙁 "

  Dude! Vreemdgegaan met Miranda! Evil!!!

 5.   
  I Juggy I's avatar

  emmmhhh jullie zijn toch allebei man…? lol 😛

 6.   
  Leon 2.0's avatar

  Petor schreef, "

  ”mr.black” schreef, "Ik zie liever Ashley terug. In ME2 kwam ze even langs, maar toen was ze boos op me. 🙁 Al zal ze het ook wel niet kunnen waarderen dat ik toen maar vreemd ben gegaan met Miranda. 🙁 "

  Dude! Vreemdgegaan met Miranda! Evil!!! "

  Erg, he! Ik durf Ashley nu al niet meer tegen te komen.