Graphics GTA IV worden opgepoetst in nieuwe update iCEnhancer

Het duurt nog wel een tijdje voordat het spel Grand Theft Auto V in de winkels komt te liggen. Dat is hoogstwaarschijnlijk ook de reden dat veel mensen nog steeds het eerdere deel uit de franchise spelen. Tegenwoordig wordt het spel op de PC gespeeld in combinatie met de PC-mod iCEnhancer.

Deze mod zorgt ervoor dat de graphics van het spel drastisch worden verbeterd. iCEnhancer heeft afgelopen weekend een nieuwe update uitgebracht. Het volgende filmpje kan hoogstwaarschijnlijk de doorslag geven voor de mensen die nog aan het twijfelen zijn.

 1.   
  -B9D7L-'s avatar

  ๐Ÿ˜†

 2.   
  PS4owner's avatar

  ik heb de vorige versies uitgeprobeerd en ik ben echt onder de indruk wat deze gasten met GTAIV kunnen kun je zien waar toe de engine van deze game toe in staat is alleen ben ik bang dat dit er beter uit zal gaan zien dan GTAV eigenlijk maar goed wie weet kunnen ze dan weer het zelfde trukje weer doen aangezien GTAV op de zelfde engine draait

 3.   
  dexter2's avatar

  hopelijk klomt dit ook op xbox en ps3

 4.   
  NiSh's avatar

  ”dexter2″ schreef, "hopelijk klomt dit ook op xbox en ps3
  "

  Tuurlijk niet. Dit is gewoonweg niet mogelijk op een console, nog niet.

 5.   
  FishHookz's avatar

  Na al die jaren dat deze game uit is worden de graphics net voordat GTA V uitkomt geupdate ๐Ÿ˜†

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”dexter2″ schreef, "hopelijk klomt dit ook op xbox en ps3
  "

  Tuurlijk niet dit komt niet van rockstar dit zijn gewoon wat gasten die het spel voor de pc hebben aangepast, Op de console gaat dit niet maar de pc wel.

  Wel erg vet alleen ik heb dus geen controller voor me pc ik speel gta alleen maar met ps3 controller dat speelt het beste vind ik :D, Of iemand moet weten of ik die op de pc kan aansluiten en hem als nog kan gebruiken dan wil ik gta 4 nog wel eens installeren ๐Ÿ˜€

 7.   
  hans56's avatar

  @ hierboven google ff
  motioninjoy
  werkt met ps3 controller
  en zelfs draadloos als je usb dongel heb je ps3 controller gewoon instellen als xbox360 controller
  kijk anders ff op tutorial op het internet

 8.   
  Coldkiller_NL's avatar

  ik heb twee weken geleden GTA IV gekocht maar ik kan de multiplayer steeds niet spelen omdat mijn NAT Strict is ๐Ÿ™

 9.   
  Houserz's avatar

  ”julian9947″ schreef, "ik heb twee weken geleden GTA IV gekocht maar ik kan de multiplayer steeds niet spelen omdat mijn NAT Strict is ๐Ÿ™ "

  Dude, Je NAT is misschein strict maar dat is geen reden om de game te verkopen, je moet poorten op je router open zetten dan is deze medling weg en kan je gewoon online.

 10.   
  -050- Critical's avatar

  hmm ik vind het wel heel mooi, ik ben persoonlijk echter een groot voorstander om games origineel te houden. Daarom hoef ik geen amg slsjes en lambos erin:$ Toch vind ik het heel erg knap wat ze uit die engine weten te persen. Mijn respect ๐Ÿ™‚