Schwarzenegger en Stallone in The Tomb

Arnold Schwarzenegger en Silvester Stalon zullen na The Expendables 2 ook samen te zien zijn in The Tomb. The Tomb is een actie-thriller die geregisseerd zal worden door Mikael Håfström. De thriller is geschreven door Miles Chapman en aangepast door Jason Keller (machine gun preacher).

Het verhaal volgt Ray Breslin (Stallone), een man die een autoriteit is op het gebied van gebouwbeveiliging. Hij heeft de beveiliging gedaan van vele gebouwen, waaronder die van een heel aantal high-security gevangenissen. Door het bouwen van al deze gevangenissen heeft hij heel wat overlevingstechnieken geleerd, om te testen of zijn gevangenissen wel goed beveiligd zijn. Al deze technieken komen goed van pas als hij vals beschuldigd word en in een van zijn eigen gevangenissen word opgesloten en wil ontsnappen.

Schwarzenegger zal de rol van Church gaan spelen, een gevangene die vele facetten kent. Hij is de man die gevechten start, zodat de gevangenen hun menselijkheid niet verliezen in de gevangenis en samen kunnen overleven.

Producent Mark Canton (300, Immortals) zegt het volgende over de samenwerking met Stallone en Schwarzenegger:

I am thrilled to be making ‘The Tomb’ with two film icons – Sylvester Stallone and Arnold Schwarzenegger. It is the perfect pairing for this high octane thriller. Robbie Brenner, Emmett/Furla, Kevin King-Templeton and I have been working long and hard with Summit to bring them together for this dynamic project.

Schwarzenegger and Stallone zullen eerst te zien zijn in The Expandables 2 met onder andere Chuck Norris, die deze zomer te zien zal zijn. Goed nieuws om te horen is misschien dat er nog geen geruchten zijn dat Chuck Norris ook in deze film te zien zal zijn en dat er voor deze film wellicht meer dan een PG-13 in zit.

De film zal in 2013 in de bioscopen komen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren