Bethesda is creatief met mogelijke toevoegingen voor Skyrim

Bij Bethesda heeft men een zogeheten Game Jam, waarin alle medewerkers een week lang mogen doen wat ze willen. Er was echter één eis; het moesten toevoegingen zijn voor Skyrim. In het onderstaande filmpje is te zien hoe creatief de makers van Skyrim zijn.

Er komen onder andere speren, bijzondere dungeons en het bouwen van je eigen huis voorbij. Andere zaken die langskomen, zijn goblins, mounted combat, ‘weerberen’, vliegende vampiers en shouts met de Kinect. De meest interessante toevoeging is echter die van het vliegen met een draak.

Al deze toevoegingen zijn de creatieve uitspattingen van de ontwikkelaars van Skyrim en zijn niet bedoeld als DLC. Het is echter wel mogelijk dat bepaalde elementen terug zullen komen als gratis of betaalde DLC, aldus Todd Howard.

Could it be in a future DLC? We don’t know. Could various parts of it just be released for free? We don’t know.
Ook werd bekendgemaakt dat Skyrim door zo’n tien miljoen mensen gespeeld wordt. Spelers van de PC-versie van Skyrim hebben gemiddeld 75 uur aan Skyrim besteed.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Awesome, ik zie echt de meest geweldige dingen langskomen. Ik kan nauwelijks wachten op de eerste DLC. 😉

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Hopelijk worden sommige dingen (of alles) uiteindelijk in de game geïmplementeerd. 🙂 Ik kan nu al niet wachten om op een draak te vliegen. Mounted combat met je paard zou ook erg vet zijn, dat is iets dat er imo al gelijk in had gemogen.

 3.   
  Boxer's avatar

  Een aantal erg mooie ideeën, die hopelijk worden uitgewerkt in een update of DLC! En holy sh*t, die mudcrab!

 4.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Speer 😆 Op paard vechten 😆 Speer in 1 hand zou vet zijn voor legion en dan een groter schild, en rond 4:06 is dat wat ik denk wat het is 😮 !-kleine spoiler- misschien ook wel vet om een paar thalmor gevechten te hebben als je stormcloack hebt gehaald

 5.   
  Hitman047's avatar

  ano__niem schreef, "-kleine spoiler- misschien ook wel vet om een paar thalmor gevechten te hebben als je stormcloack hebt gehaald"

  Dr zitten niet echt veel Thalmor in Skyrim hé? De Thalmor wonen voornamelijk in het zuid-westen van Tamriel, in de provincie Valenwood en op Summerset Isle.

 6.   
  grassyfuzz's avatar

  Normaal koop ik die DLC niet maar deze zou ik zoiezo kopen! 😀

 7.   
  FishHookz's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Awesome, ik zie echt de meest geweldige dingen langskomen. Ik kan nauwelijks wachten op de eerste DLC. 😉 "

  +1000000000000000000000000000

 8.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Hitman047″][quote=”ano__niem schreef, "-kleine spoiler- misschien ook wel vet om een paar thalmor gevechten te hebben als je stormcloack hebt gehaald"

  Dr zitten niet echt veel Thalmor in Skyrim hé? De Thalmor wonen voornamelijk in het zuid-westen van Tamriel, in de provincie Valenwood en op Summerset Isle.[/quote]
  Spolertje: maar als je stormcloack verhaallijn hebt uitgespeeld waarschuwt ulfric of galmar nog voor thalmor aanvallen dis drm…

 9.   
  gatemaster64's avatar

  fantastisch 😀