Vita brengt traditionele game-ervaring niet in gevaar, aldus Levine

Ken Levine, een bekende naam die te verbinden valt met Irrational Games en BioShock, vindt Sony’s PlayStation Vita een interessant platform. Hij noemt de handheld het eerste (draagbare) platform dat alles biedt, dat alles geeft.

It’s a really interesting platform because, as a gamer, it’s the first platform that really sort of gives of everything. It’s the first time I can play things like shooters on an aeroplane; and I don’t like feeling I’m playing something that’s compromised in any way.
Het is de eerste keer dat je perfect een shooter kunt spelen, in een vliegtuig, aldus Levine. En het voelt voor hem niet alsof het in het gedrang komt. Of hij hiermee bedoelt dat de Vita een vrij platform is met vele mogelijkheden, wellicht. Uitgebreidere feedback zou wenselijk zijn.

Dat Levine in ieder geval positief is over Sony’s apparaat is wel duidelijk, want er is een BioShock voor de PlayStation Vita onderweg.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    dat is wat iedereen wil horen die de vita wil kopen.

  2.   
    xHouse's avatar

    Moest het de traditionele game-ervaring in gevaar bengen wie zou het uitmaken? Als of je de traditionele game-ervaring zelfs moet hebben, je game’d hoe je wilt.