Bewaar je savegame van Mass Effect 3, aldus Bioware

Hoewel Mass Effect 3 nog niet eens uit is, werd er bevestigend geantwoord op de vraag of het verstandig is om de savegame van Mass Effect 3 te bewaren. Volgens Associate Producer Mike Gamble is het geen slecht idee om je savegame te bewaren.

Obviously I can’t say anything, but it wouldn’t be a bad idea…
Dit is enigszins opmerkelijk, omdat Mass Effect 3 de laatste game uit de trilogie is. Hoewel eerder al bekend werd dat Bioware nog lang niet klaar is met Mass Effect, is het derde deel wel het einde van Sheppard. Nu is dus de vraag waar de savegame van Mass Effect 3 goed voor gaat zijn.

 1.   
  MC TiM's avatar

  DLC ?

 2.   
  fabiankok's avatar

  Misschien dat er in een nieuw deel in het mass-effect universum verwezen word naar je daden in deze trilogie? of iets meer in de richting van zulke ”leuke” details 😀

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Je zal wel iets unlocken dan ofzo als je de savegame heb, OF je krijgt aan begin van het spel iets extra’s meestal is het zoiets als je savegame bewaart.

 4.   
  Flapjack's avatar

  ik denk dat ze zoiets als wat met ac gedaan is. dat ze miss veranderen van main character

 5.   
  squidgyboy's avatar

  ik heb nog nooit een savegame weggedaan… 8)

 6.   
  lassieman's avatar

  @^^
  Ik ook niet hoor, maar misschien bedoelen ze ook dat als je een nieuwe PC koopt, je de savegames ff op een stickje zet.

 7.   
  xizaaR's avatar

  Denk dat het meer gaat naar de richting van DAO naar DA2. Hierbij kon je aan het begin besliisen wie de heerser was geworden naar de dood van de Archdemon.

 8.   
  Thabigmanx's avatar

  ik denk idd voor verwijzing van wat je gedaan had, iets wat altijd waardeloos was in een fable of elderscrolls waar het altijd heel neutraal gebracht moest worde

 9.   
  Boxer's avatar

  Oh nee! Ik ben net klaar met het doorspelen van ME1 en ME2, ieders 2 keer om maar weer mijn savegames voor ME3 te hebben!

 10.   
  Neolite's avatar

  Compleet logisch toch? Men heeft al aangegeven dat er meer Mass Effect games gaan komen. Dus als jij je save-game bewaart blijven je beslissingen en gebeurtenissen bewaart. De Commander Sheppard trilogie is voorbij, maar er komt gewoon nog meer visuele porno onze kant op.

 11.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik vond deel 2 niet zo heel erg boeiend verhaal hebben eigenlijk. Na het meesterlijke eerste deel viel het toch wel een beetje tegen, want het enigste wat je moet doen is een team verzamelen om daarbij de basis van de vijand aan te vallen. Niks episch of zo, en de eindbaas (een grote terminator) was ook gewoon belachelijk. Niet iedereen zal het eens zijn met deze mening, maar zo zie ik gewoon. 🙄 Maar ik ben toch wel benieuwd wat ze gaan doen met het derde deel, hopelijk gaan ze wel weer terug naar de (niet op rakende) geweren zoals in deel 1, maar dat zal wel niet.