Metro: Last Light uitgesteld naar 2013

Het noodlijdende THQ heeft bekendgemaakt dat Metro: Last Light niet meer in 2012 zal uitkomen. Het vervolg op Metro 2033 staat nu gepland voor het eerste kwartaal van 2013. Reden van het uitstel is dat ontwikkelaar 4A Games meer tijd nodig heeft om de speler een betere ervaring te geven.

De baas van THQ, Brian Farell, heeft gezegd dat het bedrijf zich meer bezig zal houden met de release van de game. Zo heeft hij beloofd dat het marketingbudget voor Metro: Last Light minimaal twee keer zo hoog zal zijn als het budget dat voor Metro 2033 was vrijgemaakt. Het lijkt er dus op dat Metro: Last Light voor THQ een erg belangrijke game is.

  1.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    metro 2033 was wel oke spel,vondt alleen dat je niet veel vrijheid of keuze had. Ai was ook slecht,als je iemand met een silencer doodschiet komt gelijk iedereen achter je aan enzo.

  2.   
    toqeer's avatar

    metro 2033 graphics leken egt net of het uit 2011 kwam
    positief bedoeld heb hem niet gespeeld maar wel gezien alan wake
    vond ik ook gwn te mooi 🙂

  3.   
    Hoepkoen's avatar

    Metro 2033 is nog steeds een van mijn favoriete games van 2010: de graphics en sfeer waren fantastisch. Alleen het schietgedeelte van de game was niet lekker uitgewerkt, wat ervoor zorgde dat het niet echt een toptitel was… Hopelijk fixen ze de problemen uit deel 1 en wordt het extra jaar ontwikkelingstijd goed benut. Last Light kan hierdoor alleen maar beter worden!

  4.   
    mmx's avatar

    Jammer METRO 2033 vond ik top .Maar beter een goede game dan een halfafgewerkte toch ? 🙂