Modern Warfare 3 DLC deze maand nog voor PlayStation 3 Elite-abonnees

Xbox 360-bezitters met een Elite-abonnement kunnen al een tijdje aan de slag met de eerste DLC voor Modern Warfare 3, maar PlayStation 3-eigenaren moeten nog even geduld hebben. Activision kondigde zojuist namelijk aan dat Call of Duty Elite-abonnees met laatstgenoemde console vanaf 27 februari pas met de mappen Liberation en Piazza aan de slag kunnen.

De map Liberation is een gemilitariseerde versie van Central Park in New York en biedt de perfecte spot voor mensen die graag snipers en LMG’s gebruiken. Piazza, een map die zich afspeelt in een Italiaanse stad die aan de zee ligt, bevat veel dode hoeken en een “complex netwerk van vertakkende paden.” Fans van close-quarter combat zullen zich hier uren vermaken. Wanneer mensen zonder Elite-abonnement met deze mappen aan de slag kunnen, is nog niet bekend.

  1.   
    DutchmanDevil's avatar

    Duurt te lang ben met gemak wel toe aan wat nieuwe maps:(

  2.   
    fdennis's avatar

    Vind het behoorlijk verneukerij. Heb Elite en betaal net zoveel als die 360 bezitters maar omdat ik een ps3 versie heb moet ik maar langer wachten? Wat is dit voor ongelooflijke onzin. Zeer kinderachtig van Microsoft om een pak geld voor de deur te gooien voor activision in ruil voor eerder content. Laten ze daar maar eens met fatsoenlijke exclusieve titels komen. Sony brengt zon 10/15 eigen games uit terwijl microsoft met zon 3/4 titels aankomt.

  3.   
    twoakrm's avatar

    fdennis
    net wat jij zegt we zijn flink genaait door activision ๐Ÿ˜ก

  4.   
    Redot's avatar

    Vindt het toch wel terecht dat je als Elite member de packs eerder krijgt dan een normale speler. Maar dat het langer duurt voor de PS3 spelers kunnen spelen is wel minder fijn.

  5.   
    gatemaster64's avatar

    ze hebben aangekondigt dat er iedere maand nieuwe dlc zou komen!

    ja maar dan allen voor elite members de pc gamers mogen lekker 2 maanden langer wachten ๐Ÿ‘ฟ

  6.   
    nanathan's avatar

    ”gatemaster64″ schreef, "ze hebben aangekondigt dat er iedere maand nieuwe dlc zou komen!
    ja maar dan allen voor elite members de pc gamers mogen lekker 2 maanden langer wachten ๐Ÿ‘ฟ "

    Lijkt me normaal met alle piraterij op de pc, geen enkele developer gaat exclusief voor de pc een game brengen of de dlc gelijk brangen door de piraterij op pc.

  7.   
    gatemaster64's avatar

    ik weet niet of je het weet maar ik heb en nog vele andere mensen hebben al voor dlc gezocht op pitatebay maar niks!
    en waarschijnlijk komt dat omdat dlc’s moeten worden gedownload via steam en dus kan je nooit een dlc uploaden op piratebay!

    voor de pc dan voor xbox360 zijn ze er juist wel

  8.   
    Hillianii's avatar

    Vuile flikkers die Microsoft!

  9.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Mocht tijd worden ๐Ÿ˜ก

  10.   
    Zeeha's avatar

    duurt idd veel te lang!

  11.   
    locoferry's avatar

    heb toch weinig aan die DLC mappen, aangezien alle hackers weg zijn uit COD4 ps3 ๐Ÿ˜‰

  12.   
    locoferry's avatar

    fdennis schreef, "Vind het behoorlijk verneukerij. Heb Elite en betaal net zoveel als die 360 bezitters maar omdat ik een ps3 versie heb moet ik maar langer wachten? Wat is dit voor ongelooflijke onzin. Zeer kinderachtig van Microsoft om een pak geld voor de deur te gooien voor activision in ruil voor eerder content. Laten ze daar maar eens met fatsoenlijke exclusieve titels komen. Sony brengt zon 10/15 eigen games uit terwijl microsoft met zon 3/4 titels aankomt."

    vind ik wel een schande