De week van MoviesNET: week 5

Komende zondag is de Super Bowl weer in Amerika. In deze Week van MoviesNET zul je dus ook een aantal trailers voorbij zien komen die zijn gemaakt om op dit gigantische Amerikaanse sportevenement gedraaid te worden. Maar om geen enkele trailer, foto, recensie of nieuws-update te missen check je natuurlijk gewoon regelmatig MoviesNET!

Nieuws
Foto’s The Avengers
Extra superheld voor The Avengers?
Ook voor het laatste nieuws over de superheldenfilm The Avengers zit je goed bij ons! Bekijk snel de nieuwe kiekjes van Samuel L. Jackson als Nick Fury. En ben jij niet ook benieuwd wie The Avengers komt versterken bij hun queeste voor gerechtigheid?

Bilbo omringd door dwergen
Martin Freeman, tegenwoordig beter bekend als Bilbo Baggins, staat op deze foto in het middelpunt van de dwergenbelangstelling.

Nieuwe clip This Means War
Wat gebeurd er als twee bevriende CIA-agenten het hart van dezelfde vrouw proberen te veroveren? Dat loopt uit de hand. Hopeloos uit de hand…

Matthew Vaughn regisseert ook sequel op X-Men: First Class
Fans van de X-Men film van afgelopen zomer (First Class) zullen blij zijn om te horen dat regisseur Matthew Vaughn heeft laten weten ook de leiding over de sequel op zich te nemen.

Eerste foto Daniel Craig in Skyfall
Hij is terug als Bond. James Bond.

De nieuwe commercial van Volkswagen
Ook in het licht van de Super Bowl: de nieuwe commercial van Volkswagen. Herinner je je dat lieve jochie nog, dat probeert zijn beheersing van de force te verbeteren? Ook dit filmpje haalt Star Wars er weer bij…

Recensies
The Girl with the Dragon Tattoo

War Horse

Trailers
Mirror Mirror

G.I. Joe: Retaliation

John Carter

The Dictator

En verder
Special: Top 5: Action Babes
Wie zijn jouw favoriete vrouwelijke actiehelden? Wij hebben tot een selectie van vijf weten te komen. Laat ons weten of je het er mee eens bent, of juist totaal niet natuurlijk…

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Ben wel benieuwd naar The Hobbit. Martin Freeman is cool! Verder zijn die Volkswagen-reclames geweldig xD.

 2.   
  thijs96's avatar

  haha, @reclame volkswagen 😀

 3.   
  fdennis's avatar

  Of we niet eens zijn met de top 5. Michelle Rodriquez hoort natuurlijk op 1. Echte actie chick. Speelt ook nog eens 20 uur per week CoD. Wat wil je nog meer:P.