Twisted Metal uitgesteld wegens lokalisatie problemen

Twisted Metal, een klassieke serie, moet volgens oprichter van Eat Sleep Play, David Jaffe, perfect zijn. Echter, de game kampte met uitstel zodat Twisted Metal niet meer in 2011 naar de winkels kon komen. Eindelijk had het spel een vaste releasedatum, namelijk op 14 februari.

..the game has now been delayed until March 1st. This is due to localization issues. Along with this, the EU version will be seeing cuts, which isn’t by choice. Content that is too ‘graphical’ will be omitted out of the EU version of the game.
Maar helaas, op het laatste moment wordt de release niet gehaald door Europese lokalisatie problemen, aldus Jaffe. Twisted Metal moet daarom lichtelijk worden aangepast, wat geen keuze is van Eat Sleep Play, maar dus verplicht is.

Twisted Metal staat nu gepland voor 1 maart en verschijnt voor de PlayStation 3.

 1.   
  coliaon's avatar

  godverdomme dat ze het uitstellen oké voor die lokalisatie problemen maar wat er daarna staat over dat er content zal worden geknipt in europa kom op zeg wat is dit duitsland of australië laat lekker zitten of doe zo’n vraag aan het begin van het spel of je het wel of niet wil zien

 2.   
  soldierarjan's avatar

  coliaon schreef, "godverdomme dat ze het uitstellen oké voor die lokalisatie problemen maar wat er daarna staat over dat er content zal worden geknipt in europa kom op zeg wat is dit duitsland of australië laat lekker zitten of doe zo’n vraag aan het begin van het spel of je het wel of niet wil zien"

  ja slaat nergens op dat ze er content uitknippen voor de eu markt.
  als ik hem wil halen bestel ik wel ergens een amerikaanse waar niks is uitgeknipt.

 3.   
  mmx's avatar

  Echt weer de EU wat een hufters maar geen nood ik koop wel net als mijn voorganger een US versie voor mij niet moeilijk heel mijn familie woont daar .Maar het is echt 100% kut dat het weer zo moet .

 4.   
  Kenneloth's avatar

  Merk wel dat PS3 games hier vaker last van hebben. Zo kun je bij Duke Nukem Forever een rat in de oven drukken. Maar bij de PS3 versie van de game dus niet? En sinds wanneer is Twisted Metal to graphical? Destruction Derby with guns? Ik snap het probleem niet…

  Wil nog wel even zeggen dat ik het niet eens ben met jullie reacties. Kennelijk willen ze de game meteen in de hele EU releasen wat dus inhoud dat voor Duitsland “waarschijnlijk” de zooi moeten worden aangepast. Maar waarom ben ik het niet met jullie eens? Omdat dit HEEEEEEEL zelden gebeurd. Normaal gesproken komt hier alles zo door de keuring. Kijk bijvoorbeeld naar Postal 3 en dergelijke zooi. Dus zit niet zo te zeuren en wacht gewoon lekker. Er word toch niet verteld wat er uit gehaald word dus mis je ook niks…

 5.   
  Mr Sonic's avatar

  Ik importeer hem dan maar.