Humble Bundle nu ook beschikbaar voor Android

De games van de nieuwste Humble Bundle kun je nu ook op je Android-telefoon spelen. De bundel bestaat ditmaal uit Anomaly: Warzone Earth, Osmos en een stukje Hollands glorie met EDGE. Betaal je meer dan het gemiddelde, dat momenteel zo rond de zes dollar ligt, krijg je ook nog eens World of Goo. Daarnaast zitten er in het pakket ook nog eens de soundtracks van alle games.

Heb je geen Android? Dit is geen probleem, want als je de bundel koopt, kan je ook de Windows, Mac en Linux-versies van de games spelen.

Als je een Humble Bundle koopt, kan je zelf bepalen hoeveel je betaalt. Ook kun je kiezen waar het geld heen gaat en het bedrag kan je verdelen tussen Child’s Play Charity, de Electronic Frontier Foundation, de ontwikkelaars en de organisatie van de Humble Bundle. Op het moment van schrijven is de bundel alweer zo’n 85.000 maal verkocht, waarbij zo’n 500.000,- dollar betaald is.

Interesse? Je kunt de bundel kopen op de site van Humble Bundle. Creditcard, Paypal, Google Checkout en Amazon Payments zijn de ondersteunde betaalmiddelen.

  1.   
    Fabianb's avatar

    Die Anomaly game is echt heel goed. Heb hem voor Android. Ik vind echt dat dit een van de beste android games is. Gameplay is leuk om spelen, erg mooie graphics en vooral ook origineel. Goede content aanwezig en mooie interface. Geluid is ook goed met goede voices. Echt een ‘pareltje’. 🙂