Trion Worlds verduidelijkt nieuwe veranderingen Rift

Vorig jaar bracht het niet geheel onbekende Trion Worlds de MMO RIFT uit en probeerde zo de strijd aan te gaan met World of Warcraft. Dit is ‘uiteraard’ niet gelukt maar de ontwikkelaar zette wel een verfrissende MMO neer die een maandelijkse betaling rechtvaardigde. Inmiddels is RIFT toe aan patch 1.7 (Carnival of the Ascended) en deze brengt een hoop vernieuwingen met zich mee. De belangrijkste verandering is de samensmelting van Tier 1 en Tier 2 Expert Dungeons tot een enkele Expert Tier.

Gamers kunnen door tien verschillende kerkers spelen, waarbij Tier 1-dungeons verhoogd zijn in moeilijkheidsgraad, zodat ze vergelijkbaar zijn met kerkers uit Tier 2. Ook zal gereedschap in Tier 1 verbeterd worden door de introductie van nieuwe items. Gamers die oude Tier 1-items al eerder hadden ge-upgrade zullen die voorwerpen de plaats in zien nemen van het originele gereedschap. Daarnaast heeft Trion Worlds een aantal gevechten moeilijker gemaakt om zo ‘dingen interessant te houden met je nieuwe flashy gereedschap’.

Eerder werd al bekend dat je in PvP gelijkmatiger vooruit zal gaan en dat je grotere beloningen en verbeterde overall loot zal krijgen voor de zogenaamde Ascended-endgame.

  1.   
    TheUltimateZerg's avatar

    1.7 word echt een Extreem awesome patch!
    de veranderingen qua pvp (word zeer zwaar uitgebalanceerd) , de nieuwe MasterMode dungeon (hoger dan Tier 1 en 2) en dan nog een nieuwe Chronicle (Lore-related 2man dungeon) zijn ook zeker het vermelden waard 🙂