Rayman: Origins later dit jaar richting PC

Nadat er een tijdlang geen goede Rayman-games meer waren verschenen, verraste Ubisoft vorig jaar vriend en vijand met het uitstekende Rayman: Origins. Deze oogstrelende 2D platformer was vermakelijk, grappig en bij vlagen lekker pittig: precies het type game dat de franchise nodig had. Tot grote teleurstelling van veel PC-gamers kwam de game niet naar hun platform, maar daar zal binnenkort gelukkig verandering in komen.

Ubisoft kondigde zojuist namelijk aan dat Rayman: Origins binnenkort ook voor de PC zal verschijnen. Het spel zal zowel in de fysieke winkels als in de online shops worden uitgebracht. Alle retail-versies van de game zullen bovendien geen DRM-beveiliging kennen. De PC-versie van Rayman: Origins staat gepland voor een release op 30 maart.

 1.   
  Jonah's avatar

  YES! Dank je wel, Ubisoft!

 2.   
  See4urSelf's avatar

  EINDELIJK! Nu nog 4 maanden eerder en dan had ik hem voor de PC gekocht.. Maar ik koop hem wel.

 3.   
  Jelkey's avatar

  als pc-gamer was ik mijn vertrouwen in ubisoft bijna helemaal verloren (drm, console-only titels), maar dit nieuws maakt mn dag weer helemaal goed! rayman was mn allereerste gameheld, met lede ogen keek ik dan ook toe hoe hij verkracht werd door de rabbits, maar vanaf 30maart is het weer tijd voor rayman om opnieuw de held uit te hangen! mijn gameheld!

 4.   
  Alias's avatar

  Leuk, heb hier wel zin in. 🙂

 5.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Rayman Origins binnen een week richting mijn ps3 :D:D

 6.   
  Fatal1ty's avatar

  God Bless You Ubisoft.