Geen Resistance meer voor Insomniac Games

De baas van Insomniac Games, Ted Price, heeft bekendgemaakt dat de ontwikkelaar geen nieuwe Resistance meer zal maken. Ted Price wist deze boodschap kort, maar krachtig, te brengen.

We won’t be making any more Resistances.
Uiteraard is het wel mogelijk dat een andere studio verder gaat met het ontwikkelen van games in het Resistance-universum.

Insomniac is nu bezig met de co-op shooter Overstrike. Dit is de eerste multiplatform-titel van Insomniac. Daarnaast heeft de ontwikkelaar ook nog een social games-divisie, genaamd Insomniac Click. Het is niet bekend waar deze divisie momenteel mee bezig is.

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Was wel een beetje te verwachten en het is beter van niet dat een andere studio het oppakt. Als ze hadden voortgebouwd op Resistance: Fall of Man, hadden ze wellicht door kunnen gaan.

  Echter, laat ze maar op andere, frisse projecten focussen.

 2.   
  GENERAL_DS's avatar

  Heb de game overstrike volledig gemist. Hij lijkt mij na de trailer gezien te hebben best leuk. 8)

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  GENERAL_DS schreef, "Heb de game overstrike volledig gemist. Hij lijkt mij na de trailer gezien te hebben best leuk. 8) "

  Er is ook nog niet zo heel veel over bekend, maar die trailer is inderdaad best wel nice. 🙂

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Had je wel beetje kunnen aan komen dat deze serie zou gaan stoppen ik denk zelf helemaal is nooit de topper geworden die sony wel wou zoals killzone.
  ze hebben deel 3 volgends mij ook meer vooor fans gemaakt net als deel voor de vita nu.

 5.   
  SonyBoy's avatar

  Ik vond deel 1 en 2 best wel leuk, maar resistance 3 vond ik echt helemaal niets aan. Een groot slachtveld, tientallen vijanden, heel weinig munitie en hoppa je hebt weer een half uur aan je game zijn gameplay duur toegevoegd… 😕