Capcom Bar geopend in Japan; trek in een hapje hersenen?

We weten dat Japanners een beetje “apart” zijn. Maar nu heeft Capcom in samenwerking met een restaurant de officiële Capcom Bar geopend. Naast de normale hapjes die je zou verwachten in een restaurant, zijn er ook speciale menu’s rondom Capcom-titels opgesteld.

Zo zijn er menu’s van Resident Evil en Monster Hunter, maar het is niet alleen de naam die deze menu’s uniek maken; zo zijn er chocoladetaartjes met crannberrysaus die op hersenen lijken, maar ook het bekende vlees van de Monster Hunter-serie is er te eten.

Ik krijg al trek als ik er naar kijk. Maar wat vast staat is dat zowel Capcom als het restaurant niet vies zijn van een dosis humor. Er staat nog een aantal games op de website, waarvan de link boven aan het bericht te vinden is. Eet smakelijk!

  1.   
    squidgyboy's avatar

    krijg er gewoon honger van 8)

  2.   
    cookymonster's avatar

    Ziet er zeer leuk uit, als ze er nu hier eens een zouden openen. Maar ik denk niet dat ze veel om onze kleine landjes geven. 🙁

    (Voor degenen die het niet weten, hersenen worden ook effectief gegeten, en dan niet de chocolade versie. Zelfs bij ons ja, het is niet gebruikelijk te vinden bij de slager maar het word zeker gedaan.)

  3.   
    firehopper211's avatar

    K’ga ik daar zeker een keer eten als ik mijn droom reis naar japan kan waarmaken. 😀