Modern Warfare 3’s patch 1.08 voorzien van details

De Xbox 360-versie van Call of Duty: Modern Warfare 3 is gisteren voorzien van patch 1.08, die flinke verbeteringen met zich meebrengt. Als eerste is de Striker minder krachtig gemaakt door een verlaging van de schade en een verkleining van de spreiding. Daarnaast vuurt de Striker voortaan slechts zes pellets af in plaats van acht. Alle andere shotguns vuren nu negen pellets af, kortom, deze zijn iets krachtiger gemaakt.

Verder is Akimbo in zijn geheel minder krachtig gemaakt door een lagere vuursnelheid in te voeren. Of dit enkel de sub-machinegeweren betreft of alle wapens met de mogelijkheid is nog niet duidelijk. Verder zijn er diverse problemen verholpen met de Theater-modus en YouTube-videos zouden nu vele malen sneller moeten uploaden. Als laatste is de gevreesde lag compensation verminderd voor hosts, waardoor de ervaring nu stukken plezieriger moet zijn.

Wanneer deze patch ook zal verschijnen voor de PC en PlayStation 3 is nog niet bekend, maar volgens Robert Bowling moeten beiden platformen in elk geval binnenkort voorzien worden. De patch voor de PC-versie zal overigens alle voorgaande patches met zich meebrengen die dit platform eerder heeft gemist.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Ik word het nu wel schei***** van omdat Xbox altijd EERST MOET DAMN.

  2.   
    nickkok14's avatar

    MasterGamer_ schreef, "Ik word het nu wel schei***** van omdat Xbox altijd EERST MOET DAMN."

    Microsoft betaald infinity ward er ook voor , als sony dit nu ook doet… maarja

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    En vanwege dit soort acties blijf ik bij mijn mening: Modern Warfare 3 zuigt zwaarder dan voorgaande Call of Duty’s – PC heeft nog amper een patch ontvangen en is soms onspeelbaar vanwege de Lag compensatie, IW heeft alles al klaar maar doet er niks mee en wacht om alles in 1x er uit te gooien om de Xbox360 te promoten (Bedankt Microsoft). Het is niet alleen het spel wat telt, maar ook de ondersteuning – we leven niet meer in 1996 waar Patches nog niet bestaan…. Hoewel ze in 1996 ook nog niet zo erg nodig waren omdat developers hun game testte voordat ze hem de deur uit gooide in tegenstelling tot wat er nu gebeurt.

  4.   
    FishHookz's avatar

    MasterGamer_ schreef, "Ik word het nu wel schei***** van omdat Xbox altijd EERST MOET DAMN."

    Waarom denk je anders dat we maandelijks betalen -.-‘ dat doen we voor dingen zoals deze en bijv dat we de DLC eerder krijgen en nog veel meer ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Deadstriker's avatar

    Heeft Microsoft ook al geld over voor het eerst uitbrengen van patches? ๐Ÿ˜•

  6.   
    Alfa Warrior's avatar

    Senzanome schreef, "
    Waarom denk je anders dat we maandelijks betalen -.-‘ dat doen we voor dingen zoals deze en bijv dat we de DLC eerder krijgen en nog veel meer ๐Ÿ˜‰ "

    Niet waar, je betaald om gewoon internet te krijgen, niet DLC’s en dergelijke, waarom denk je dat je bij 90% van de spellen gewoon DLC’s enzo krijgt op een gelijk tijdstip als de rest van de platformen? Puur omdat Microsoft een deal heeft met Activision.

  7.   
    See4urSelf's avatar

    Eindelijk alle patches die de pc gemist heeft. Duurde wel lang zeg

  8.   
    twoakrm's avatar

    MasterGamer_ schreef, "Ik word het nu wel schei***** van omdat Xbox altijd EERST MOET DAMN."

    ik sluit me bij jouwn mening aan

  9.   
    N360Gamer's avatar

    nickkok14″][quote=”MasterGamer_ schreef, "Ik word het nu wel schei***** van omdat Xbox altijd EERST MOET DAMN."

    Microsoft betaald infinity ward er ook voor , als sony dit nu ook doet… maarja[/quote]
    Dan betaald MS weer meer en zo blijven we bezig, ze kunnen beter hun geld besteden aan het ontwikkelen van een nieuwe fatsoenlijke console imo! ๐Ÿ˜‰

  10.   
    tom weits's avatar

    zin in xd

  11.   
    RockerRoy's avatar

    Alfa Warrior schreef, "En vanwege dit soort acties blijf ik bij mijn mening: Modern Warfare 3 zuigt zwaarder dan voorgaande Call of Duty’s – PC heeft nog amper een patch ontvangen en is soms onspeelbaar vanwege de Lag compensatie, IW heeft alles al klaar maar doet er niks mee en wacht om alles in 1x er uit te gooien om de Xbox360 te promoten (Bedankt Microsoft). Het is niet alleen het spel wat telt, maar ook de ondersteuning – we leven niet meer in 1996 waar Patches nog niet bestaan…. Hoewel ze in 1996 ook nog niet zo erg nodig waren omdat developers hun game testte voordat ze hem de deur uit gooide in tegenstelling tot wat er nu gebeurt.
    "

    Dit.

  12.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik snap de meeste nutteloze reacties hier niet. Wie zegt tot Micorsoft hiervoor geld heeft betaald? Mischien heeft IW een contract bij Microsoft lopen, of krijgen ze extra ondersteuning vanuit Microsoft. Patches heeft totaal niks te maken met welke een voordeel heeft, per toeval zal het nu zo uitvallen. Voordelen gaan meer voor DLC en extra dingen wat je erbij krijgt. Zo kreeg je op de PS3 ook een voordeel in DLC en wat extra’s bij BF3. Moet ik dan gaan vertellen tot Sony geld aan EA heeft betaald, of andere dergelijke dingen.

    Koop je een Xbox 360, PS3 en een fatsoenlijke pc. Heb je nergens meer last van, koop je steeds de game bij de console wat in de voordeel ligt. Ieder ontwikkelaar heeft ook zen eigen keuzes en meningen, kan je niet altijd op Sony en Microsoft blijven schuiven.

    Maar nogmaals, voordelen liggen puur bij DLC en extra’s, wat heeft in godsnaam patches en fixes ermee te maken. ๐Ÿ˜•

  13.   
    RenevdGijp's avatar

    kak, waarom geen xbox gekocht

  14.   
    N360Gamer's avatar

    RenevdGijp schreef, "kak, waarom geen xbox gekocht "

    4 woorden: Red Ring Of Death ๐Ÿ˜‰