Tomb Raider bereikt alpha-status

In de laatste Crystal Habit-podcast hebben senior producer Kyle Peschel en art director Brian Horto bevestigd dat de aankomende Tomb Raider de alpha-status heeft bereikt. Dit betekent dat de meeste inhoud op z’n plek staat en het complete plaatje speelbaar zou moeten zijn.

..global, simultaneous release.
De game zal minimaal twee maanden in alpha verkeren, waarna het weer twee maanden in bèta-fase zal gaan. Dit betekent dat de game op z’n vroegst eind mei in de schappen zal liggen, al zal de officiële datum wel wat later zijn. Ook werd aangekondigd dat de game wereldwijd op dezelfde datum gelanceerd zal worden.

Tomb Raider komt uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Ik…kan…niet…WACHTEN!! 😀 Ik dacht al wanneer komt er weer eens wat nieuws rondom Tomb Raider? Het laatste wat ik van die game gezien heb waren die gameplay beelden op de E3 vorig jaar. Hoe dan ook ik verwacht natuurlijk voor hij uitkomt eerst nog wat gameplay beelden/trailers. Iemand een idee wanneer de volgende gameplay trailer ongeveer uit zal komen?

  2.   
    Hitman047's avatar

    Hiermee zijn de geruchten over een release in 2013 dus direct van tafel? 8)

  3.   
    dmb97's avatar

    Zal wel augustus of september worden ze moeten hem daarna nog polijsten bugs eruit enzo maar toch eerder dan ik dacht ik dacht dat hij in november zou komen.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik hoop dat die snel komt 😀