Nieuwe Suikoden-titel speelt zich af in Tierkreis-multiversum; bevat meerdere einden

Hoewel Konami niet heel veel op de RPG-markt speelt, heeft het Japanse bedrijf toch een goede fantasy RPG-reeks in hun bezit met Suikoden. De laatste titel die we hebben mogen ontvangen was Suikoden Tierkreis, dat maart 2009 op de Nintendo DS verscheen. Het spel kenmerkte zich door diens grote schaal en epische verhaal, en wist het daardoor bij de pers aardig goed te doen, ondanks dat de game niet veel op de voorgaande delen leek. Nu heeft Konami meer informatie vrijgegeven over het nieuwste deel uit de reeks, namelijk Suikoden: The Woven Web of a Century.

De game zal zich afspelen in hetzelfde multiversum als Suikoden Tierkreis en bevat een verhaal waarin je een monster dat iedere honderd jaar alles verwoest, dient te vermoorden. Je zult hierbij door de tijd reizen om de 108 Stars of Destiny te verzamelen. Je voorouders zullen je voorzien van nieuwe vaardigheden leren en het is mogelijk om tijdens maaltijden met je teammaten te babbelen. Overigens zul je altijd van gevechten kunnen ontsnappen, wanneer je daar zin in hebt. Tot slot zal het spel meerdere einden bevatten.

Suikoden: The Woven Web of a Century zal op 9 februari in Japan op de PlayStation Portable verschijnen. Of het Westen ook nog aan de beurt zal komen, is nog de vraag.

Meer Suikoden: The Woven Web of a Century

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren