Robert Bowling spreekt zich uit over Call of Duty: Elite

Eerder werd al bekend dat abonnees van Call of Duty: Elite verspreid over negen maanden een hele reeks aan downloadable content (DLC) zullen krijgen voor Modern Warfare 3. Later vandaag zal het eerste deel van die serie content worden uitgegeven en wel in de vorm van twee nieuwe multiplayer maps. Voor die gelegenheid sprak Robert Bowling, de community manager van Infinity Ward (degene die tussen de ontwikkelaar en de community staat), met Kotaku. Volgens Bowling zorgt de mogelijkheid om je te abonneren op Elite voor flexibiliteit voor de hardcore-fans, zodat ze zelf kunnen bepalen of ze maandelijks geld willen betalen voor de dienst in ruil voor uitgebreide statistieken en gratis DLC.

It was about giving more flexibility to our hardcore without hindering the casual guys from enjoying it how they always enjoyed it.
Ook benadrukte hij dat hij absoluut geen ‘subscription game’ wilde maken van Modern Warfare 3.
I think we like to give the option to have that experience. But it’s been very important to me, personally, to have that as an option, that it’s not a ‘We are a subscription game’ or ‘We are not a subscription game’.
De DLC die vandaag zal worden uitgebracht bevat twee gloednieuwe maps, genaamd Liberation (een sniper-map) en Piazza (een in Italië gesitueerde map die veel close combat biedt). Net als in voorgaande delen komt de content als eerst uit voor Elite-abonnees op Xbox Live; over dertig dagen zijn PlayStation Network en PC aan de beurt. Wanneer niet-abonnees kunnen genieten van de DLC is niet bekend. Ook is er vanwege de lancering van de content een nieuwe Elite-trailer uitgebracht, die hieronder te bekijken is.

  1.   
    GENERAL_DS's avatar

    haha 😆 Toch ga ik geen ELITE halen. Ik wil weten voor welke mappen ik ga betalen. ik wil geen special ops missies hebben. die speel ik toch niet.

  2.   
    limsma's avatar

    ik heb de game voor de PC en ik kan nog steeds niet gebruik maken van de gratis versie van elite laat staan de betaalde.

  3.   
    alround gamer's avatar

    vervang deze hele video door battlelog, zegt genoeg toch?

  4.   
    Jelkey's avatar

    what is the lowest point the gaming world can get? ELITE!

    what sucks ball? ELITE!

    which supposed-to-be-free game add-on got the worst trailer ever? ELITE!

  5.   
    Flapjack's avatar

    alleen ‘noobs’ snappen die humor die ze in dit filmpje probeerde te proppen…ik had toch wel meer van verwacht van DEACTIVISION. sterker nog die kerol maakt doet alsof dat hele spel een grapje is. grapjes voor elite noobs dus. hij gebruikt game scheld woorden die voor die serie werden uitgevonden XD… (bijv. campers….)
    en dan nog iets… ik durf te wedden dat ie kerol het spel nog nooooit gespeeld heeft!
    omg ik wou dat ik hier een meme kon plaatsen..

  6.   
    DutchmanDevil's avatar

    Ik had nog geen reactie gezien of het was mij al weer duidelijk, Anti- COD en pro- Battlefield reacties(numbers don’t lie) jammer weer. Leuk filmpje trouwens(L)

  7.   
    fdennis's avatar

    Flapjack schreef, "alleen ‘noobs’ snappen die humor die ze in dit filmpje probeerde te proppen…ik had toch wel meer van verwacht van DEACTIVISION. sterker nog die kerol maakt doet alsof dat hele spel een grapje is. grapjes voor elite noobs dus. hij gebruikt game scheld woorden die voor die serie werden uitgevonden XD… (bijv. campers….)
    en dan nog iets… ik durf te wedden dat ie kerol het spel nog nooooit gespeeld heeft!
    omg ik wou dat ik hier een meme kon plaatsen..
    "

    Oh god nog zon zielig figuur die net als de anderen CoD haat hebben. Dat je niks met Call of Duty hebt is prima maar donder alsjeblieft op in de Call of Duty topics. Die gozer is een bekende komedie acteur en promoot ff Elite wat is daar nou mis mee? Als je er niet van houd dan kijk je toch niet?

  8.   
    Hillianii's avatar

    Die map in New York dat je op een wolkenkrabber bent lijkt me egt VET!