Personages Tekken x Street Fighter afhankelijk van fans; Vita-versie een mogelijkheid

Capcom blijft ons maar meer informatie verschaffen over hun Street Fighter x Tekken, terwijl Namco Bandai slechts zeer sporadisch iets van zich laat horen. Toch heeft producer Katsuhiro Harada een aantal mededelingen gedaan over Tekken x Street Fighter.

De Japanner heeft namelijk aangegeven dat de speelbare personages die in het spel zullen zitten, voor een groot deel afhankelijk zullen worden van de fans. Harada heeft namelijk aangegeven dat hij via de Tekken Facebook-pagina een personagestemming wil plannen voor Tekken x Street Fighter. Fans van over de hele wereld kunnen zo hun voorkeur uitspreken voor de beschikbare figuren in het spel. Overigens heeft de beste man ook meegedeeld dat een PlayStation Vita-versie van het spel een mogelijkheid is. Aangezien Street Fighter x Tekken tevens naar Sony’s nieuwste handheld komt, zou dit niet heel onlogisch zijn.

  1.   
    toqeer's avatar

    dit is egt zo een vette game waar ik best wel lang naar uitkijk 🙂

  2.   
    firehopper211's avatar

    Afhankelijk van de ontwikkeling zou het misschien nog ergens tot eind 2012 of een jaar na de release van Street Fighter X Tekken kunnen duren. in de tussentijd vermaak ik me wel met de versie van Capcom. 😀