Katy Perry werkt samen met EA voor exclusieve Katy Perry-content voor Sims-franchise

In het verleden heeft Electronic Arts al vaker samengewerkt met artiesten om hun liedjes zo in Sims-games te krijgen, maar de samenwerking die Electronic Arts nu is aangegaan met Katy Perry is wel heel speciaal.

Er zullen namelijk meerdere games binnen de Sims-franchise verschijnen waarin exclusieve Katy Perry-gerelateerde content te vinden is. De eerste game waarin deze samenwerking tot uiting komt is De Sims 3: Showtime, die een speciale Katy Perry Collector’s Edition krijgt. In deze speciale editie zul je naast De Sims 3: Showtime ook het ‘Ultieme Podium’ als bonuslocatie vinden. Daarnaast krijg je ook nog allerlei Katy Perry-gerelateerde spulletjes waaronder kleding, haar, podiumdecoraties en een gitaar. Uiteraard zal de muzikale dame ook te zien zijn in de reclamecampagnes van De Sims 3: Showtime.

Deze speciale Collector’s Edition is al vanaf vandaag te reserveren via Origins en kost 45 euro, 10 euro meer dan de normale editie. De Sims 3: Showtime zal op 9 maart verschijnen op de PC.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Ruudjee's avatar

    *ziet titel*
    .. iets met piratebay
    *ziet screenshots*
    .. iets met google
    *vergelijkt*
    .. iets met kruisje