2012 Fast Forward: het overzicht

In de aanloop naar en het begin van 2012 blikten we bij MoviesNET vooruit op het naderende filmjaar. Dat deden we aan de hand van Fast Forwards, waarbij we in elke aflevering een bepaalde groep films bespraken. Waarom moet je juist deze titels in de gaten houden? Waarom mag je nou net die specifieke films niet missen? Kortom, het perfecte overzicht voor de filmliefhebber die wil weten waar hij moet zijn het komende jaar en voor welke film hij zijn kaartjes moet kopen.

Mocht je nou één (of helaas zelfs meerdere) aflevering(en) gemist hebben, geen nood! Want natuurlijk zetten wij ze nu nog alle zeven een keer voor je op een rijtje. Kun jij rustig uitzoeken welke lijstjes voor jou interessant zijn, en ze natuurlijk ook heel eenvoudig terugvinden. Doen we gewoon even! Veel plezier dus (nogmaals?) met neuzen en uitzoeken waar je heen gaat de komende maanden.

Dus nu, nog één keer alle Fast Forwards op het filmjaar 2012:

Deel 1: Warner Bros.
In deel 1 bespraken we de films van Warner Bros. in 2012 naar aanleiding van een presentatie van die studio. The Hobbit, The Dark Knight Rises, Star Wars, Prometheus… Het waren zeker niet de minste titels die voorbij kwamen in dit overzicht. Maar er is meer. Snel kijken dus!

Deel 2: Animatie
Deel 2 stond dan weer in het teken van animatiefilms dit jaar. En ook daaraan geen gebrek in 2012. The Muppets staan intussen al te popelen, maar wat te denken van de vierde Ice Age, of The Pirates! Band of Misfits? Voor alle informatie over deze, en de andere animatiefilms moet je bij dit lijstje zijn.

Deel 3: Superhelden
2012 is volgens velen het jaar dat de wereld vergaat. Gelukkig staan we er ook in dit rampjaar niet alleen voor. Wil je weten welke superhelden er allemaal klaar staan om ons te redden? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de Fast Forward deel 3 voor de superheldenfilms van 2012

Deel 4: Fantasy
Johnny Blaze smeert zijn motor nog eens door, John Carter is klaar voor zijn nieuwe carrière op Mars, en Selene bereidt zich voor om het deze keer tegen het menselijk ras op te nemen. Geen idee waar dit over gaat? Dan heb jij vast en zeker het 4e deel van de Fast Forward gemist. Want daarin stond de vraag centraal welke fantasyfilms dit jaar op het programma staan.

Deel 5: Komedies en re-makes
Fast Forward deel 5 verscheen één dag in het nieuwe jaar. Omdat wij rekening wilden houden met jullie katers van oudejaarsavond, was dit een lijstje met komedies en re-makes van oude bekenden.

Deel 6: Neerlands glorie
Vaderlandslievend als we zijn, mocht een overzicht van de Nederlandse films in 2012 natuurlijk niet ontbreken. Daarom stond deel 6 geheel in het teken van het beste van eigen bodem.

Deel 7: Last but not Least
Het probleem met lijstjes maken is dat je altijd een paar titels overhoudt, die er eigenlijk een beetje tussenin vallen. Dat dit zeker niet de minste films zijn, bewijst ons zevende en laatste deel van de Fast Forward: Last but not Least

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren