The Darkness II demo nu beschikbaar voor Xbox LIVE Gold-leden

De demo van The Darkness II is vanaf nu verkrijgbaar op de Xbox 360, exclusief voor Xbox LIVE Gold-leden. Gold members hebben een week lang de exclusieve toegang tot de demo, want pas volgende week kunnen ook de rest van de Xbox 360-gebruikers met de demo aan de slag en komt de demo ook richting het PlayStation Network en Steam.

De uiteindelijke game is vanaf 10 februari verkrijgbaar en als je wilt weten wat je kunt verwachten, verwijzen we je graag door naar de preview.

 1.   
  toqeer's avatar

  steeds als ik wat lees over deze game hoe meer zin ik krijg 🙂

 2.   
  SonyBoy's avatar

  Ik vond hem erg tegenvallen. Vooral het styltje doet mij helemaal niets! Ook vind ik het nu meer een shooter geworden. Waar ik eerst echt alleen maar mijn darkness powers gebruikte, gebruik ik ze nu alleen nog maar om harten op te vreten… Hopelijk is dat in de uiteindelijke versie wel anders, want anders ben ik toch wel een klein beetje teleurgesteld.

 3.   
  Kill Gamer 01's avatar

  wow, dit had ik echt niet verwacht van de demo. dit lijkt mij echt zo’n vette game!
  ik heb hem gepre-orderd bij Game Mania en kan echt niet meer wachten tot 10 februari om aan de slag te gaan met de game. vond de demo echt geweldig. wel een coole cartoonachtige shooter. dit word denk ik wel mijn game van februari.