Max Payne 3 verschijnt in mei

Zojuist heeft Rockstar naar buiten gebracht dat Max Payne 3 een releasedatum krijgt in mei. De game zou eerder verschijnen in maart, maar is hiermee verschoven naar het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2013 van Take Two, dat begint in april 2012. Door deze verschuiving verwacht Take Two wel een verlies te lijden in het fiscale jaar 2012, maar er komt wel een sterke titel bij voor het fiscale jaar van 2013, aldus Strauss Zelnick, directeur van Take Two:

“We do not take changes to our release schedule lightly, and this short delay will ensure that Max Payne 3 delivers the highest quality, groundbreaking entertainment experience that is expected from our Company. Max Payne 3 promises to be one of our most exciting releases to date, and we are confident that consumers will once again be amazed by Rockstar’s ability to take interactive entertainment to another level.”

“With Max Payne 3 now slated for May, our robust lineup of upcoming releases for fiscal 2013 is even stronger, including BioShock® Infinite, Borderlands 2, Spec Ops: The Line, XCOM, XCOM: Enemy Unknown, and other titles yet to be announced for release that year. Fiscal 2013 is poised to be one of our best years ever, with anticipated substantial revenue growth and Non-GAAP Net Income of over $2.00 per share. We are well positioned to deliver growth and profitability over the long term.”

Mei kan in ieder geval in de agenda voor Max Payne 3.

Update: Het lijkt er op dat er nu ook definitieve data voor Max Payne 3 zijn. De console versie zal 18 mei in de winkels liggen, terwijl PC-gamers tot 1 juni moeten wachten.

 1.   
  GamerJaime's avatar

  Shit ik had nog zo gehoopt op maart! 🙁 Hoe groot is de kans dan dat GTA V dit jaar nog verschijnt?

 2.   
  RockerRoy's avatar

  Hm, als ze het zo schrijven lijkt de kans op GTA V in 2012 nog klein te worden. Dan zou Rockstar wel erg veel games op een jaar releasen. Maar ik houd nog steeds goede hoop.

  Ik keek ook wel er naar uit om Max Payne 3 in Maart te spelen, maarja ik heb liever een goede game dan gerushte rotzooi.

 3.   
  GamerJaime's avatar

  RockerRoy schreef, "Hm, als ze het zo schrijven lijkt de kans op GTA V in 2012 nog klein te worden. Dan zou Rockstar wel erg veel games op een jaar releasen. Maar ik houd nog steeds goede hoop.
  Ik keek ook wel er naar uit om Max Payne 3 in Maart te spelen, maarja ik heb liever een goede game dan gerushte rotzooi."

  Das ook weer waar. Verder heb ik ook nog weinig hoop op GTA V omdat er daar nog te weinig van naar buiten is gebracht,we zullen het allemaal wel zien na Max Payne 3 want ik ga er wel van uit dat GTA de volgende game van Rockstar zal zijn.

 4.   
  Hitman047's avatar

  RockerRoy schreef, "Hm, als ze het zo schrijven lijkt de kans op GTA V in 2012 nog klein te worden. Dan zou Rockstar wel erg veel games op een jaar releasen. Maar ik houd nog steeds goede hoop.
  "

  and other titles yet to be announced for release that year.

  Ik heb ook nog goede hoop. Maar je hebt wel een punt. Rockstar released max. 2 games in een jaar, en met de eerste in Juni, maakt dat de kans wel kleiner dat we GTA V dit jaar nog zien. Miss. een eindejaars topper?

 5.   
  R1chardTM's avatar

  jaime360gamer schreef, "Shit ik had nog zo gehoopt op maart! 🙁 Hoe groot is de kans dan dat GTA V dit jaar nog verschijnt? "

  Ik ben er heilig van overtuigd dat GTA V eind 2012 in de winkels ligt. 😆

 6.   
  twoakrm's avatar

  net 1 dag na mijn verjaardag dat komt goed uit 😆 😆

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik denk dat me van gta v op de E3 misschien pas weer wat nieuws zien maar dit jaar komt die niet, Verder nou ja iets verschoven maakt niet uit beter een goed spel dan snel afgerafeld.

 8.   
  RockerRoy's avatar

  Hitman047″]

  ”RockerRoy schreef, "Hm, als ze het zo schrijven lijkt de kans op GTA V in 2012 nog klein te worden. Dan zou Rockstar wel erg veel games op een jaar releasen. Maar ik houd nog steeds goede hoop.
  "

  [quote schreef, ".."

  Ik heb ook nog goede hoop. Maar je hebt wel een punt. Rockstar released max. 2 games in een jaar, en met de eerste in Juni, maakt dat de kans wel kleiner dat we GTA V dit jaar nog zien. Miss. een eindejaars topper? [/quote]
  Ik kan me eigenlijk even geen enkele game bedenken die Rockstar ooit in het “Holiday” seisoen heeft uitgebracht. Rockstar released zo goed als al hun games halverwege het jaar ergens. Een slimme tactiek, als je het mij vraagt, dan is er weinig competitie. Maar Rockstar kennende leveren ze toch altijd kwaliteit.

 9.   
  Hitman047's avatar

  True. +De GTA serie heeft de traditie uit te komen in October. Maar October 2013 is wel nog heel ver weg… 😳

 10.   
  RockerRoy's avatar

  GTA IV kwam in April uit, als ik me niet vergis. Dus als de game inderdaad niet rond oktober 2012 uitkomt, verwacht ik hem rond April 2013.

 11.   
  Hitman047's avatar

  RockerRoy schreef, "GTA IV kwam in April uit, als ik me niet vergis. Dus als de game inderdaad niet rond oktober 2012 uitkomt, verwacht ik hem rond April 2013."

  Klopt maar hij stond, net als zijn voorgangers, gepland voor October. Toen verschoven naar April. Miss dat het dit keer weer zo gaat, maar voorlopig blijf ik hopen op een release dit jaar. 🙂

 12.   
  toqeer's avatar

  max payne 3 in mei gta v zeker volgend jaar? 😛

 13.   
  Hoepkoen's avatar

  GTA IV: april 2008
  Red Dead Redemption: mei 2010
  L.A. Noire: mei 2011
  Max Payne 3: mei 2012

  Rockstar heeft gewoon een voorliefde voor een release in mei. Daarom verwacht ik ook dat GTA V in mei 2013 verschijnt.

 14.   
  Kill Gamer 01's avatar

  ahhh jammer. dit is juist een titel waar ik erg veel naar uit kijk. heb de Special Edition bij bol.com een maand geleden gepre-orderd. krijg ik hem dus 49 dagen later thuisbezorgd dan verwacht. maar aan de andere kant wel goed dat de game is uitgesteld, heeft Rockstar nog meer extra de tijd om de game goed te controleren op bugs, lags, glitches enz.

 15.   
  fdennis's avatar

  Zeker veel zin in deze titel. Denk Gta 5 in 2013 maar met deze line up is dat geen ramp vind ik.

 16.   
  Killafist's avatar

  max payne 2 heb ik als kleine jongen helemaal kapot gespeeld 😛 ben best benieuwd misschien alleen maar beter dat ze er wat langer over doen om de bugs er uit te halen…..