Just Dance-reeks 25 miljoen keer verkocht

Ubisoft heeft goud in handen met diens Just Dance-serie, en dat blijkt maar eens te meer uit de cijfers die het Franse bedrijf heeft vrijgegeven. Sinds de reeks begon in 2009, is deze namelijk 25 miljoen keer verkocht. Just Dance 3 heeft hier met 7 miljoen verkochte exemplaren in de Verenigde Staten en Europa aan bijgedragen.

Verder is bekend geworden dat het dans-genre in 2011 een groei heeft doorgemaakt van 66%. Een flink groot percentage dus, die vrijwel volledig valt toe te schrijven aan de successen van Just Dance 2 en Just Dance 3.

 1.   
  Kwak's avatar

  Just Dance buyers have no soul.

 2.   
  MisterMDW's avatar

  Dat is aardig wat, als je bedenkt dat just dance 1 & 2 alleen wii only waren… En 3 pas multi is gegaan 😛

 3.   
  Sarge's avatar

  Ik vind dit dus het stomste spel ooit hé! Mijn zus heeft Just Dance (2 denk ik) voor de Wii en het enige wat ze moet doen om goede scores te halen is een beetje zwaaien met haar armen en zorgen dat haar handen in de juiste posities staan. Als je dan een dans-spel maakt, wat ik trouwens een zeer goed concept vind, doe het dan tenminste fatsoenlijk en laat de spelers écht dansen i.p.v. een beetje debiel staan doen voor de tv :s

 4.   
  limsma's avatar

  Sarge schreef, "Ik vind dit dus het stomste spel ooit hé! Mijn zus heeft Just Dance (2 denk ik) voor de Wii en het enige wat ze moet doen om goede scores te halen is een beetje zwaaien met haar armen en zorgen dat haar handen in de juiste posities staan. Als je dan een dans-spel maakt, wat ik trouwens een zeer goed concept vind, doe het dan tenminste fatsoenlijk en laat de spelers écht dansen i.p.v. een beetje debiel staan doen voor de tv :s"

  dat komt omdat de wii alleen maar de controller registreert als je het op de kinect speelt moet je wel echt dansen