Twisted Metal legt ‘hart en ziel’ op de online multiplayer

De welbekende David Jaffe, van ontwikkelaar Eat Sleep Play, heeft te kennen gegeven dat zijn nieuwe game Twisted Metal vooral om de multiplayer draait. De online ervaring is namelijk de essentie, of ‘hart en ziel’, van de game en volgens Jaffe wordt de titel zeker zijn geld waard.

The game – I feel – is well worth the asking price BUT that’s for folks who love the multiplayer. If you are buying the new Twisted Metal ONLY or MOSTLY for campaign, might I suggest a rental?
Een weinig gegeven tip brengt Jaffe tevens naar buiten, want als je alleen de singleplayer van Twisted Metal wilt spelen, kun je de game beter huren. Vreemde tip, aangezien de singleplayer volgens de beste man een zeer gevarieerde campagne heeft, beter dan de andere games in de franchise.
To keep expectations in check, know this: the bosses are super cool, I think the stories/cutscenes/game fiction is really very cool, and the campaign is more varied than any other Twisted Metal we’ve ever made BUT if you go in expecting a campaign the likes of Batman: Arkham City, Skyrim, Gears of War, Killzone 3, etc…you will be sorely disappointed.
Alles in Twisted Metal is cool, zo zegt David Jaffe. Tenminste, de verhalen, gamefictie, cutscenes en de eindbazen. Ga je het spel echter in vergelijking stellen met bijvoorbeeld Skyrim, Killzone 3, Gears of War of een Batman, dan word je teleurgesteld.

Twisted Metal komt op 17 februari exclusief richting de PlayStation 3.

  1.   
    fdennis's avatar

    Hoor veel dat 2012 nog beter word dan 2011. Maar valt me op dat de race en strategy genre bijna geen game vooruit komt. Alleen Twisted Metal en Ridge Racer. En geen enkele strategy game toch wel jammer:(

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Twisted Metal is echter geen volbloed racegame, maar ik ga ‘m zeker in de gaten houden. Vond het op de Gamescom wel een beetje op Carmageddon lijken.

  3.   
    fdennis's avatar

    Klopt speelde het vroeger op N64 maar baal er van dat er niet meer games als Generals en Shift 2 zijn. En dan met name generals. Lekkere base builder de strategy games die er nog zijn dat zijn niet eens base builders. Ben blij dat er een nieuwe generals is aangekondigd.