Prototype-versie van Metroid Prime 3: Corruption duikt op

In 2007 wist Retro Studios ons te verblijden met Metroid Prime 3: Corruption, momenteel het recentste deel binnen de Prime-serie. Er is onlangs een prototype-versie van de game opgedoken, afkomstig uit het begin van 2006, die duidelijk maakt dat de game oorspronkelijk is ontworpen voor de GameCube.

Dit prototype is speelbaar met zowel de GameCube-controller als de Wii-afstandsbediening, maar het ontbreekt vooralsnog aan Wii-specifieke puzzels. Daarnaast is de map nog niet voltooid en Samus kan niet terugkomen in haar schip. Het is in elk geval interessant om te weten hoe Retro Studios ooit heeft gewerkt aan haar project.

Onderaan dit bericht is een handjevol screenshots te vinden van het prototype. Mocht je als liefhebber nou alles willen weten over dit prototype, dan kun je terecht op deze Wiki, die barst van informatie en de nodige beelden.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Killya95's avatar

    Hallo allemaal ik ben nieuw op GN 😳

    Ziet er leuk uit maar ik wil nog wel wat meer zien voordat ik 100% overtuigd ben dat het een mooie game word 🙂

  2.   
    firehopper211's avatar

    De game is uiteindelijk toch geworden zoals die is. 😉 Uitsluitend heeft had nog wel wat gamecube in zich en hint ook met de aanpassingen die ze voor de trilogy collection hebben gedaan. Verder heeft de game een unieke verhaallijn met goeie voice acting en gameplay. Wel grappige dat ze dit laten zien 😛 vergeleken met hoe toentertijd bijv. met N64 games ging en het verhaal over de develepmont toen ging.