The Darkness II demo volgende week te dowloaden

Via de officiële website van The Darkness II is informatie over de aankomende demo van het spel bekendgemaakt. Tussen 17 en 25 januari verschijnt de demo verspreidt over verschillende dagen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Vanaf de 17de is de demo voor Xbox LIVE Gold-gebruikers beschikbaar. De eerste paar dagen blijft de demo exclusief voor deze gamers. Op de 24ste kunnen alle Xbox 360-gebruikers The Darkness II uitproberen. Ook kunnen de PC-gebruikers op deze dag de demo verwachten. PlayStation 3-gamers moeten tot 25 januari wachten om met Jackie Estacado aan de slag te kunnen.

The Darkness II ligt vanaf 10 februari voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC in de winkelschappen. Drie weken eerder kunnen we al van de demo genieten.

 1.   
  Oldsk00ll's avatar

  10 januari dan ligt hij nu dus in de winkel 😛

 2.   
  Ika Q's avatar

  Ga ik zeker uitproberen. Deel 1 had goede verhaallijn en Darkness was zeer leuk om te gebruiken. Ik hoop dat ze niet te veel hebben veranderd.

 3.   
  firehopper211's avatar

  NICE! Ken ik hem als één van de Gold gebruikers als eerste spelen. 🙂

 4.   
  SonyBoy's avatar

  Deze demo ga ik waarschijnlijk gelijk downloaden wanneer hij beschikbaar is. Volgens mij gebeurd het trouwens niet meer zo vaak dat gold-members eerder iets kunnen downloaden dan silver-members, maar ik kan er natuurlijk naast zitten.

 5.   
  FishHookz's avatar

  Vond deel 1 niet echt een game voor mij maar zal toch effe de Demo downloaden volgende week 🙂