Blizzard geeft nog geen releasedatum Diablo III

Er zijn steeds meer geruchten rond de releasedatum van Diablo III en dat is vooral te danken aan verscheidene winkeliers die een lanceringsdatum hebben geplaatst op hun website. Blizzard zelf heeft nu naar buiten gebracht dat al die datums gokjes zijn en dat de releasedatum voorlopig nog onbekend blijft. Naast websites plaatste ook de Amerikaanse winkelketen Best Buy fysieke reclameborden met daarop een releasedatum van 1 februari aanstaande.

Deze promotie is echter zonder toestemming van Blizzard gemaakt:

“Retailers will not know a date until it’s officially announced through a press release,” explained Blizzard community manager Micah “Bashiok” Whipple via Twitter.

“Diablo III does not have a release date. Any store or person claiming otherwise is guessing.”

Blizzard is duidelijk als altijd, het is af wanneer het af is en geen seconde eerder.

 1.   
  huntedjohan's avatar

  zit nog altijd te twijfelen of dit spel aan mn verzameling toegevoegd gaat worden. blizzard kennende zal de kwaliteit iig wel in de orde zijn.

 2.   
  Intersivety's avatar

  Ik kan echt niet wachten tot er eindelijk een releasedatum verschijnt, ik hoop deze game in maart te kunnen spelen 馃榾

 3.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Diablo III is toch al een paar jaar uitegesteld? eerst zou de game toch in 2010 komen toen 2011 en nu? 2012? zal ik de release nog wel in mijn leven meemaken?

 4.   
  See4urSelf's avatar

  huntedjohan schreef, "zit nog altijd te twijfelen of dit spel aan mn verzameling toegevoegd gaat worden. blizzard kennende zal de kwaliteit iig wel in de orde zijn.
  "

  Waarom twijfelen!? Je geeft jezelf al een keiharde reden 馃檪 Kwaliteit is niet goed, maar zelfs super. Dat mag dan stiekem toch ook wel na al die jaren! Ik kan niet wachten!

 5.   
  Stephan123's avatar

  Het is wel bevestigd dat het naar de consoles komt

  http://www.gameliner.nl/nieuwsitem/15266/Diablo-3-komt-naar-de-consoles 馃檪