Herinnering: CES gaat aanstaande dinsdag van start

Bij dezen willen wij jullie eraan herinneren dat aanstaande dinsdag de Consumer Electronics Show van start gaat. Dit event is van origine gericht op technologie en alles wat daarmee gepaard gaat, maar de laatste jaren worden er steeds meer game-gerelateerde zaken aangekondigd en behandeld op de beurs. Traditiegetrouw vindt de drie dagen durende show plaats in de eerste weken van januari in Los Angeles.

Op dit moment zijn er hardnekkige geruchten gaande dat Microsoft, die tevens haar laatste presentatie geeft dit jaar, de opvolger van de Xbox 360 zal onthullen op de CES. Bijna elf jaar geleden was het toenmalig directeur en oprichter Bill Gates die de laatste details van de oorspronkelijke Xbox bekendmaakte en zo de rol van games op de show aanzienlijk vergrootte. De geruchten zijn nooit officieel bevestigd, maar de aankondiging van een nieuwe Microsoft-console zou absoluut een perfecte afsluiter zijn van de bijna twintig jaar lange reeks presentaties van de Amerikaanse softwaregigant.

De CES vindt plaats van 10 tot en met 13 januari 2012 in Los Angeles. Microsoft houdt haar presentatie al op 9 januari.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Dat is waar ook. Thx, voor de reminder.

  Ik zeg dat er een aankondiging aan zit te komen. Who’s with me?

 2.   
  squidgyboy's avatar

  windows 8 komt in 2012…. hoppelijk ook de nieuwe xbox 8)

 3.   
  huntedjohan's avatar

  idd zou een aankondiging voor de nieuwe xbox heel leuk zijn. zoals het er nu naar uit ziet gaat die nieuwe xbox mijn nieuwe speeltje worden. laat maar komen met net een fikse bonus erbij 😆

 4.   
  soldierarjan's avatar

  ik vooral na de smartphones aankondigingen te kijken in april loopt me abbo weer af.
  ik denk dat de nieuwe xbox op e3 word aangekondigd en dan heel snel in winkel ligt net als ze met de 360 slim hebben gedaan.

 5.   
  Hitman047's avatar

  Hmm, misschien moet ik mijn eerdere opmerking terug nemen. Volgens MCV worden de opvolgers van zowel de Xbox 360 als de PS3 aangekondigd op de E3 van dit jaar. 😳

 6.   
  Hukkel's avatar

  Nintendo heeft aangekondigd er met de WII U te verschijnen. Ik hoop dat ze wat te laten zien hebben. Iets dat echt op de wii u draait en niet beelden van een andere console zoals eerder met bf3.

 7.   
  Leon's avatar

  Het wordt inderdaad wel eens tijd voor echte beelden van Wii U games.

 8.   
  R1chardTM's avatar

  Hukkel schreef, "Nintendo heeft aangekondigd er met de WII U te verschijnen. Ik hoop dat ze wat te laten zien hebben. Iets dat echt op de wii u draait en niet beelden van een andere console zoals eerder met bf3."

  Verwacht er niet al te veel van. Nintendo heeft aangekondigd de WiiU te laten zien aan partners die er op de E3 niet waren. Er is geen grote WiiU aanwezigheid op de beursvloer.

 9.   
  firehopper211's avatar

  Hopelijk is de Wii U in tussen tijd flink verbeterd voor we de release naderen.

 10.   
  Hoepkoen's avatar

  Hukkel schreef, "Nintendo heeft aangekondigd er met de WII U te verschijnen. Ik hoop dat ze wat te laten zien hebben. Iets dat echt op de wii u draait en niet beelden van een andere console zoals eerder met bf3."

  Ik verwijs je graag door naar het volgende artikel: http://www.gamersnet.nl/nieuws/201112/nintendo_bevestigt_aanwezigheid_van_wii_u_op_ces/