LEGO Batman 2 deze zomer voor alle platformen

De eerste LEGO Batman kennen we uit 2008 en die game kreeg lovende recensies en is sindsdien elf miljoen keer over de toonbank gegaan. Vandaag heeft Warner Bros. Interactive Entertainment onthuld dat deel twee, die de naam LEGO Batman 2: DC Super Heroes draagt, deze zomer voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, 3DS én PS Vita zal verschijnen.

In dit deel zullen niet alleen Batman en Robin verschijnen, maar ook andere DC-superhelden als Superman, Wonder Woman, en Green Lantern zullen hun opwachting maken om zo Gotham City te redden van de snode plannen van de Joker en Lex Luthor.

Spelers kunnen in verschillende voertuigen als de Batmobile en de Batwing nieuwe delen van de stad ontdekken en gebruik maken van nieuwe gadgets, variërend van Batman’s Power Suit en Robin’s Hazard Cannon tot super-breath en heat vision.

 1.   
  DGonlag2's avatar

  Lego batman boeit mij niet zoveel, maar nu kunnen ze mooi aan Lego LOTR bbeginnen
  😉

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik ben geen Batman fan, maar ik heb Lego Batman toch wel uitgespeeld omdat de eindbazen tof waren. Lego Batman 2 sla ik denk ik maar over want verder vind ik de characters van DC niet zo boeiend. Ik ben meer een Marvel fan 😛

 3.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Maar, maar… de Joker dan? 🙁

 4.   
  Superwasbeer's avatar

  … nog meer lego