Gamersnet.nl

Sony weer in het vizier van hackersgroep Anonymous

Nee, hackersgroep Anonymous is nog niet klaar met Sony Computer Entertainment. De downtime van het PlayStation Network ligt al weer bijna een jaar achter ons, maar de hackersgroep plant opnieuw een aanval op het Japanse bedrijf.

Dit keer is het volgens Anonymous niet de bedoeling de consumenten te raken met de aanval, zoals wel het geval was tijdens de hack van het PlayStation Network vorig jaar. Sony zal worden geraakt omdat het bedrijf de Amerikaanse Stop Online Piracy Act (SOPA) steunt. Deze steun wordt door Anonymous een doodvonnis genoemd.

Your support of the act is a signed death warrant to Sony Company and Associates. Therefore, yet again, we have decided to destroy your network. We will dismantle your phantom from the internet. Prepare to be extinguished. Justice will be swift, and it will be for the people, whether some like it or not.
Om die reden zal de hackersgroep het netwerk van Sony willen vernietigen en ze zal worden uitgeroeid, aldus uit de mond van Anonymous. Deze harde woorden lijken ons straks ook fysiek te raken, maar PlayStation Lifestyle heeft zich binnen Anonymous weten te wringen en meldt dat senioren van de groep absoluut eenzelfde situatie als in april vorig jaar willen voorkomen.

Aanvallen op websites van Sony en het verkrijgen van informatie over medewerkers van het Japanse bedrijf is dit keer het doel.