Release GTA V groter dan aankomende Call of Duty

Veel meer dan de trailer weten we niet van Grand Theft Auto V. Velen suggereren echter wel dat de nieuwe sandbox-titel van Rockstar al dit jaar verschijnt en dat GTA V dan ook de grootste release wordt dit jaar.

It goes without saying that GTA V will be one of the year’s biggest releases, but I will take it one step farther and say GTA V will be 2012’s biggest release.
GTA V verslaat de nieuwe Call of Duty op het gebied van verkopen, aldus analist van EEDAR, Jesse Divnich. De analist ontkent echter niet dat Call of Duty ook groots zal worden, ook dit jaar weer, maar in een fotofinish is GTA V toch de sterkste.
Don’t get me wrong, Call of Duty will undoubtedly be huge, as it is every year and it may even grow, but if I had to call what will be a photo finish race, I will go with GTA V.
Zal het dan, dat de jaarlijkse cyclus van Call of Duty als grote winnaar wordt verbroken, na drie jaar? We wachten met spanning af.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Mag het hopen 馃槅 GTA V is ook meer een game die het verdiend 馃槈

 2.   
  ozzman's avatar

  zoals Cruiff zal zeggen: dat is logisch he

 3.   
  ExtremeDotCom's avatar

  Lets see 馃檪 hopelijk wel tbh ze verdienen het..

 4.   
  fdennis's avatar

  Senzanome schreef, "Mag het hopen 馃槅 GTA V is ook meer een game die het verdiend 馃槈 "

  Waarom verdienen ze het? We hebben alleen nog maar een trailer gezien. Misschien bugged de game wel aan alle kanten. Vind dat je zoiets kunt zeggen als je de game daadwerkelijk hebt en veel uurtjes erin hebt gestoken. Ik vond dat mortal kombat 9 meer aandacht verdiende. De game werd vooraf afgestempeld als de zoveelste mk flop. En toen iedereen de game kon spelen zagen we dat het juist de verrassing was.

 5.   
  Hitman047's avatar

  @fdennis: Noem dan eens 1 slechte Rockstar game? 馃槼

  Ik ben het met je eens dat er op dit moment nog niets zinnigs over te zeggen valt, maar Rockstar staat voor kwaliteit, dat is altijd al zo geweest. Ik zie geen reden waarom ze dat consumentenvertrouwen nu ineens zouden schaden.

 6.   
  nickykolkie's avatar

  I dont give a f*ck ik wil het spel gewoon hebben. En of ze Call Of Duty verslaan maakt me echt niet uit. 馃槢

 7.   
  alround gamer's avatar

  GTA V verdient het ook veel meer om zoveel exemplaren te verkopen, ik vond het belachelijk dat mw3 zoveel aandacht van media kreeg en de hemel in geprezen werd, terwijl de game dat echt niet waard is. 馃槙

 8.   
  tijs_vp's avatar

  Het moet gewoon een goeie game worden punt.
  Denk ook dat de markt voor GTA V groter is dan die van COD, voor de rest toch totaal onvergelijkbaar.

 9.   
  GamerJaime's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "@fdennis: Noem dan eens 1 slechte Rockstar game? 馃槼
  Ik ben het met je eens dat er op dit moment nog niets zinnigs over te zeggen valt, maar Rockstar staat voor kwaliteit, dat is altijd al zo geweest. Ik zie geen reden waarom ze dat consumentenvertrouwen nu ineens zouden schaden. "

  GTA 4 is nou niet echt goed te noemen en hetzelfde geld ook wel een klein beetje voor LA Noire. Bij GTA 4 hebben ze iets geprobeerd (namelijk de serieuze kant met die game op te gaan) en dat bleek niet te werken. En bij LA Noire is het gewoon jammer dat het niet uitmaakt hoe je die game speelt al doe je het nog zo slecht je komt uiteindelijk toch bij het einde uit. De facial animation daarbij is natuurlijk ongekend en dat opent weer heel veel deuren alleen jammer dat het idee erachter niet zo goed werkt. Die facial animation moest namelijk zo goed zijn omdat het ondervragen anders niet zou werken maar in principe maakt dat niet uit want je lost de zaak toch wel op.

  Begrijp me niet verkeerd ik ben ook een onwijze Rockstar Fanboy maar het is niet altijd allemaal fantastisch wat ze maken en ook Rockstar blundert wel eens. En dat is ook helemaal niet er want wat GTA 4 betreft vind ik het wel tof dat ze een risico genomen hebben maja als je een risico neemt heb je niet de garantie dat dat ook gaat lukken en in dat geval lukte het helaas niet en ze hebben er wel van geleerd als je naar The Ballad of Gay Tony kijkt.

 10.   
  Hitman047's avatar

  Dat je een game niet leuk vond, of waarvan je had gehoopt of verwacht dat deze anders zou zijn, maakt het nog niet tot een slechte game. De beide games die je noemt zijn tevens voorbeelden van games die kwalitatief goed in elkaar zaten. 馃槈

  Overigens was Rockstar niet de ontwikkelaar van LA Noire, en had in de rol van uitgever slechts deels iets te zeggen over de inhoudelijke uitwerking van de game, maar ik neem aan dat je dat al wist. 馃槼

 11.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Velen suggereren echter wel dat de nieuwe sandbox-titel van Rockstar al dit jaar verschijnt en dat GTA V dan ook de grootste release wordt dit jaar

  Ik kan het n贸g steeds niet geloven het is gewoon te vroeg ik zeg nog steeds 2013. 馃槼

 12.   
  barto89's avatar

  Hoop het ten zeerste.. cod mag wel eens iets vernieuwends brengen, doen ze dat wederom niet, hoop ik dat iedereen ze eens de rug toekeert.. jammer dat er zoveel cod fanboysnzijn die een volle prijs wensen te betalen vvoor een game die niet aan today’s standaard voldoet

 13.   
  tijs_vp's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Dat je een game niet leuk vond, of waarvan je had gehoopt of verwacht dat deze anders zou zijn, maakt het nog niet tot een slechte game. De beide games die je noemt zijn tevens voorbeelden van games die kwalitatief goed in elkaar zaten. 馃槈
  Overigens was Rockstar niet de ontwikkelaar van LA Noire, en had in de rol van uitgever slechts deels iets te zeggen over de inhoudelijke uitwerking van de game, maar ik neem aan dat je dat al wist. 馃槼 "

  馃槼 馃槈 : emoticons die gamersnet zou moeten verbannen omdat betweters ze misbruiken

 14.   
  Hitman047's avatar

  Schuldig… ( 馃槼 馃槈 )

 15.   
  GamerJaime's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Dat je een game niet leuk vond, of waarvan je had gehoopt of verwacht dat deze anders zou zijn, maakt het nog niet tot een slechte game. De beide games die je noemt zijn tevens voorbeelden van games die kwalitatief goed in elkaar zaten. 馃槈
  Overigens was Rockstar niet de ontwikkelaar van LA Noire, en had in de rol van uitgever slechts deels iets te zeggen over de inhoudelijke uitwerking van de game, maar ik neem aan dat je dat al wist. 馃槼 "

  Ja naja daar ben ik het niet mee eens en dan vooral wat LA Noire betreft. Oke Rockstar heeft die game niet ontwikkeld maar ze hebben inderdaad wat jij ook zegt wel iets te zeggen over die game. Daarbij is LA Noire ook niet echt een game te noemen maar meer een soort van interactieve film ofzo…

 16.   
  Killafist's avatar

  nickykolkie schreef, "I dont give a f*ck ik wil het spel gewoon hebben. En of ze Call Of Duty verslaan maakt me echt niet uit. :P"

  +1

 17.   
  Overload14's avatar

  Ben nog steeds niet ge茂nteresseerd in GTA V. GTA IV was zeer teleurstellend voor mij. Dus ik wacht wel tot we wat meer beelden te zien krijgen..

 18.   
  spychohead's avatar

  ”Overload14″ schreef, "Ben nog steeds niet ge茂nteresseerd in GTA V. GTA IV was zeer teleurstellend voor mij. Dus ik wacht wel tot we wat meer beelden te zien krijgen.."

  dit^^

 19.   
  G_Dragon16's avatar

  O M G -.-, lijkt me zoo 1000% logisch iets ? 馃檪 Cod kan nooit op tegen de gta serie, in de tijd van cod 4 misschien nog wel. Tot mijn allergrootste verbazing is de titel niet Release GTA V groter dan aankomende Battlefield 3 -.-

  Haat aan mensen die denken dat cod grootste titel is en pro game is, damn ..

 20.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik denk het wel van GTA V

 21.   
  Free Roamer's avatar

  Natuurlijk zal het zo zijn. Rockstar weet nu ook heel goed wat de kopers willen. Dat is hun grote voordeel. Het was voor velen een grote teleurstelling, de opvolger van GTA SA. Ze moeten wel heel erg dom zijn als ze de fout in GTA IV zullen herhalen dus ik verwacht een prachtige game
  Call of Duty heeft eigenlijk geen zware concurrenten meer. Vroeger was Medal Of Honor de beste Shooter en ik vind dat dat zo moet blijven. Er worden gwn geen MoH’s meer gemaakt maar MoH verdient nog steeds alle eer

 22.   
  Moon-Hero's avatar

  Defqon 1″][quote=”nickykolkie schreef, "I dont give a f*ck ik wil het spel gewoon hebben. En of ze Call Of Duty verslaan maakt me echt niet uit. :P"

  +6544987897532[/quote]

 23.   
  Potasnik's avatar

  Let’s hope so. Ik wacht met smart op een nieuwe GTA. Van de week toevallig weer eens GTA SA bij een maat zitten spelen en het was weer genieten!

 24.   
  gragon3's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "

  Velen suggereren echter wel dat de nieuwe sandbox-titel van Rockstar al dit jaar verschijnt en dat GTA V dan ook de grootste release wordt dit jaar"

  Ik kan het n贸g steeds niet geloven het is gewoon te vroeg ik zeg nog steeds 2013. 馃槼

  Rockstar kondigt altijd hun games niet al te vroeg aan, dus een release in midden / eind 2012 is mogelijk 馃檪

 25.   
  florigame's avatar

  jow allemaal ,
  de release van GTA V is (eind)OKTOBER 2012 !!!
  dit kunnen jullie concluderen door te kijken naar alle releases van de GTA reeks .
  ik speel al sinds het begin GTA en telkens komt de nieuwe GTA uit in oktober
  natuurlijk weet ik dat er twee of drie uitzonderingen in de GTA reeks zijn maar normaal gezien
  komt GTA traditiegetrouw uit in oktober .
  misschien nog iets dat erop wijst is dat alle info over de GTA’s 1 jaar voordien
  wordt vrijgegeven . GTA V trailer is dus ook eind oktober begin november aangekondigd
  op de een of andere manier wijst dit en de vorige releases erop dat
  dus in oktober 2012 GTA V released !!!
  gelieve nuttige reacties erop te plaatsen en aub niet van die kleine gasten die eigenlijk nog niet mogen GTA spelen … javascript:emoticon(‘:x’)
  florigame ! javascript:emoticon(‘:D’)