2012 Fast Forward: Deel 7

We hebben de afgelopen dagen al heel wat films voorbij zien komen in de MoviesNET Fast Forwards. Aan alle goeds komt een einde, en zelfs de lange lijst met veelbelovende titels voor 2012 raakt een keer uitgeput. Gelukkig hebben we nog een paar juweeltjes om je nog één keer een overzichtje voor te kunnen schotelen.

The Girl with the Dragon Tattoo
In de categorie snelle re-makes… Deze film is de Hollywood-versie van het eerdere Män Som Hatar Kvinnor (Mannen die Vrouwen Haten) uit 2009. Beide boeken zijn gebasseerd op de boeken van Stieg Larsson.In het verhaal gaat de journalist Mikael Blomkvist (Daniel Craig) op zoek naar een meisje dat al vele jaren vermist is. Hierbij krijgt hij hulp van de excentrieke computerhacker Lisbeth Salander (Rooney Mara), die een bijzondere en zware geschiedenis met zich meedraagt. Verschijnt op 19 januari.

War Horse
Volgt een jonge man (Albert) en zijn paard (Joey). Hun band wordt verbroken als Joey wordt verkocht en naar de loopgraven van de Eerste Wereld Oorlog wordt gestuurd. Hoewel hij te jong is om soldaat te worden, vertrekt ook Albert naar Frankrijk om zijn vriend te redden. Met niemand minder dan Steven Spielberg aan het roer moet het toch wel goed komen met deze film. Te zien vanaf 2 februari.

The Devil Inside
In Italië raakt een vrouw betrokken bij een reeks van onbevoegde exorcisme tijdens haar missie om te ontdekken wat er met haar moeder gebeurd is, die naar verluidt drie mensen vermoord heeft tijdens haar eigen exorcisme. The Exorcist voor de nieuwe generatie? Griezel het uit vanaf 9 februari.

Battleship
De verfilming van het bekende spel zeeslagje. Als je het zo zegt klinkt het een beetje lachwekkend, en heel serieus werd deze film ook niet genomen toen hij werd aangekondigd, maar het begint er beter en beter uit te zien. Rihanna is al gestrikt voor één van de rollen en ook de eerste trailer stemde positief. Eentje om in de gaten te houden dus. Dat kan vanaf 19 april.

Dark Shadows
Drie woorden: Depp en Burton! Het meesterlijke duo slaat wederom de handen ineen, dit keer voor een gothic-horror over het leven van vampier Barnabas Collins. Een verhaal vol monster, heksen, weerwolven en geesten. Gebaseerd op de populaire, gelijknamige televisieserie uit 1966. Helemaal in het straatje van Depp en Burton zou je zeggen. Dat wordt weer genieten vanaf 10 mei.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Zeg nou zelf: is de titel alleen al niet genoeg reden om deze film in de gaten te houden? Wanneer de moeder van president Lincoln wordt vermoord door een bovennatuurlijk wezen, wakkert dit zijn verlangen aan tot het vernietigen van vampiers en hun slavenbezittende helpers. Vanaf 11 juli te zien.

Django Unchained
De niewe van Tarantino. Django is een bevrijde slaaf die onder leiding van zijn bevrijder en premiejager (Christopher Waltz) zelf ook een premiejager wordt. Na enige slechteriken te hebben vermoord gaat hij zijn vrouw bevrijden van een kwaadaardige plantage-eigenaar. Met Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt en Leonardo DiCaprio. Draait vanaf 27 december.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren