Gerucht: vervolg The World Ends With You op komst

The World Ends With You was één van de beste RPG’s die te vinden was op de Nintendo DS. Sinds diens release in 2008 hebben we echter niets meer van de game gehoord. Het blijkt dat Square Enix echter twee maanden geleden in Japan een handelsmerk heeft aangevraagd voor The World Ends With You. Een vervolg zou er dus best goed in kunnen zitten.


Dit gevoel wordt nog eens versterkt door het feit dat in de nieuwste Kingdom Hearts, namelijk Dream Drop Distance op de Nintendo 3DS, personages zitten van de game uit 2008. Het zou logisch zijn om deze personages aan Kingdom Hearts toe te voegen om nog even wat meer naamsbekendheid te creëren voor The World Ends With You, om daarna een nieuw deel te maken.

Wel is het bijzonder dat Square Enix nu een trademark in Japan heeft aangevraagd voor The World Ends With You, terwijl de game in Japan bekend staat als すばらしきこのせかい (subarashiki kono sekai), ofwel It’s a Wonderful World.


Of we een vervolg kunnen verwachten is nog onzeker, maar de kans dat deze komt is dus zeker, mede door de nieuwste Kingdom Hearts, flink vergroot.

 1.   
  toqeer's avatar

  zo jammer dat ik deze gemist heb 😆

 2.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Nooit te laat om ‘m nog eens te spelen. 😉

 3.   
  WesterW's avatar

  Absoluut, hij is zeker nog wel te krijgen.

 4.   
  Tadao's avatar

  Als er een vervolg komt, dan moet ik die hebben @[email protected] Ik vind TWEWY simpelweg HET DS spel