Game of Thrones details onthuld

Game of Thrones, de RPG die begin 2012 gepland staat voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360, wordt ontwikkeld door Cyanide Studio met behulp van Epic’s Unreal Engine 3. Dit is vandaag onthuld door de uitgever, Focus Home Interactive.

De game is gebaseerd op de boekenreeks van George R.R. Martin, A Song of Ice and Fire. Het verhaal wordt dan ook gemaakt onder toezicht van de schrijver. Je speelt als Mors, een broeder van de Night’s Watch. Ook stap je in de schoenen van Alester, een Red Priest, die op zoek is naar verlossing. Het paar zoekt het avontuur in de bekende delen van Westeros, zoals The Wall of Kings Landing. Je kunt rond de dertig uur gameplay verwachten.

Aan het begin van de game krijg je de mogelijkheid om de klasse van je karakter te bepalen en zijn of haar vechtstijl. Net als andere RPG’s zijn er veel wapens te vinden, buiten te stelen en experience te verdienen.

 1.   
  Dude…'s avatar

  fastforward?

 2.   
  nuclearnemo's avatar

  Hmm…hoop dat die beter word dan de strategie game….want die was nogal…slecht….xD Tis ook wel Cyanide waar we het hier over hebben…dus verwacht er niet al te veel van…

  Maar goed…ik hou hem wel in de gaten. En dan zien we wel..

 3.   
  ..:BlackPanther:..'s avatar

  Weet niet wat ik moet verwachten.. maar verwacht in iedergeval niet de goty 😛

 4.   
  lesroom's avatar

  zeker eentje om in de gaten te houden