Vanavond op tv: Sherlock: The Great Game

Het is weekend, wat betekent dat er een berg goede films in de aanbieding zijn. Sinds donderdag draait Sherlock Holmes: Game of Shadows in de bioscoop, dus serveren we u een moderne variant op de wereldberoemde detective. In Sherlock: The Great Game komen de speurneus en zijn maatje Watson eindelijk oog in oog met hun aartsrivaal Moriarty.

Net als in de filmsequel ontmoet Sherlock eindelijk zijn grote nemesis. In dit derde en laatste deel van de BBC draait het, anders dan in de films, meer om het speuren en dat leidt tot een nagel bijtende climax. Vanaf januari is een nieuwe reeks van drie tv-films te zien, waaronder het beroemde verhaal The Hounds of Baskerville.

Sherlock Holmes wordt op fabuleuze wijze neergezet door Benedict Cumberbatch die momenteel te zien is in Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Martin Freeman speelt zijn assistent Dr. Watson en kennen we van The Office UK. Binnenkort is hij te zien als Bilbo Baggins in The Hobbit waarin Cumberbatch, via motion capture, de draak Smaug tot leven brengt.

Dus, vanavond op tv: Sherlock: The Great Game (CANVAS, 20:30)

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren