Nieuwe Gran Turismo 5 DLC verschijnt volgende week

Via de PlayStation Blog onthulde Sony zojuist dat we volgende week flink wat nieuwe Gran Turismo 5 DLC mogen verwachten. Om te beginnen zal het tweede DLC Car Pack eindelijk het levenslicht zien. In dit pakket vind je een nieuwe en verbeterde Nissan GT-R Black edition R35, een 2011 MINI COOPER S, een 2010 Volkswagen Golf VI R en een 2010 Volkswagen Scirocco R. Dit goed gevulde pakket is voor 3,99 euro van jou.

Ook zal Sony een gratis ‘Family Upgrade’ naar de PlayStation Store brengen. Heb je zowel Racing Car Pack 1 als Course Pack 1 aangeschaft (of Complete Pack, die deze beide stukken DLC bevat), dan kun je er middels de Family Upgrade voor zorgen dat alle gebruikers op jouw PlayStation 3 nu toegang krijgen tot deze content. Het tweede DLC Car Pack kan overigens onmiddellijk al op meerdere accounts gebruikt worden.

Maar wacht! Sony heeft nog meer verrassingen in petto. Heb je één van de bovengenoemde pakketten gekocht, dan krijg je ook nog eens de Gran Turismo Racing Kart 125 SP en vijf New Car Refresh-kaarten helemaal gratis! Het moge duidelijk zijn: Gran Turismo-spelers zitten er warmpjes bij deze maand.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  fdennis's avatar

  4 euro voor 4 voertuigen. Normaal gesproken had ik het overwogen om het te halen. Maar omdat de ai zo ongelooflijk dom is in GT5 vind ik het niet de moeite niet waard. Tis niet of je alleen rijd en als je het wel moeilijk hebt rijden ze in rijtjes achterelkaar. Dat terwijl Shift 2 juist wel weer heerlijke ai heeft.

 2.   
  optimus's avatar

  fdennis schreef, "4 euro voor 4 voertuigen. Normaal gesproken had ik het overwogen om het te halen. Maar omdat de ai zo ongelooflijk dom is in GT5 vind ik het niet de moeite niet waard. Tis niet of je alleen rijd en als je het wel moeilijk hebt rijden ze in rijtjes achterelkaar. Dat terwijl Shift 2 juist wel weer heerlijke ai heeft."

  stel maar is op het moeilijkste in.

 3.   
  -050- Critical's avatar

  optimus schreef, "

  ”fdennis” schreef, "4 euro voor 4 voertuigen. Normaal gesproken had ik het overwogen om het te halen. Maar omdat de ai zo ongelooflijk dom is in GT5 vind ik het niet de moeite niet waard. Tis niet of je alleen rijd en als je het wel moeilijk hebt rijden ze in rijtjes achterelkaar. Dat terwijl Shift 2 juist wel weer heerlijke ai heeft."

  stel maar is op het moeilijkste in."

  Dan rijden ze gewoon sneller, maar ze blijven achterlijk!….

  Toch vind ik dat iedereen deze dlc moet halen TOYOTA 86 FTW (L)

 4.   
  GT5Guide's avatar

  -050- Critical schreef, "

  ”optimus” schreef, "[quote=”fdennis”].."

  stel maar is op het moeilijkste in."

  Dan rijden ze gewoon sneller, maar ze blijven achterlijk!….
  Toch vind ik dat iedereen deze dlc moet halen TOYOTA 86 FTW (L)
  [/quote]

  De Toyota krijg je gratis bij de update. Als je echt wil racen moet je ook gewoon online gaan rijden, die AI is niet echt een uitdaging 😉